Fine art

Hvorfor er det ikke mer fokus på fine art fotografering i Norge?

Fulle sjømenn gjør mindre skade enn dumme politikere

Bruk av kr. 500.000,- for å ta enkeltbilder av 2.100 ansatte i fylkeskommunen i Sør-Trøndelag har satt sinne i kok blant annet hos Høyres gruppeleder i fylkestinget; Torhild Aarbergsbotten som mener organisasjonen bruker penger som «fulle sjømenn».

Camp Johannes i Larvik

I Larvik har de et aktivt filmbasert fotomiljø, og i helgen som var arrangerte de treff både for analoge og digitale fotografer. I den anledning har vi fått et leserinnlegg/stemningsrapport fra Asle Mjaatvedt.

“Meg Selv MkII”

Tage Åsali Jenssen har oppgradert seg selv til en ny utgave med oppdatert erfaring og nyutviklet kunnskap.

Huberts fotoblogg

Hubert eier et kamera og en linse. Han er medlem på et nettsted for fotografi, og prøver etter beste evne å bli en bedre fotograf.

Om å bedømme andres bilder

Gro-Bente Bjune har skrevet et leserinnlegg om bildekritikk og hvordan hun opplever dette på foto.no

Gjenreis Preus museum

I et innlegg til foto.no kommenterer Andreas Berg debatten rundt Preus museum. Han sier ''ja takk, begge deler.''

Preus museum: Ikke et lokalt underholdningssenter

Via pressen har jeg registrert at det i Horten er lokal misnøye med Preus museum. Dette er trist. Jeg opplever også kritikken som lite konstruktiv og dypt urettferdig.

Estetikk, journalistikk og Årets Bilde

I dette leserinnlegget kommenterer frilans fotojournalist Paul S. Amundsen kritikken som har kommet mot Årets bilde. Kanskje er det mangelen på fotografisk særpreg som opprører mange skriver han i innlegget.

Forskjellen på en fotojournalist og en fotograf

foto.no brukeren Joacim Jørgensen mener at redaktør Frank Hesjedal av alle bør vite forskjellen på en fotojournalist og en fotograf. I dette leserbrevet forklarer han forskjellen.
Åpne uskalert versjon i eget vindu