Julivinneren i Autofil-konkurransen er klar

Hans Martin Johansen er månedens vinner i juli i Autofil-konkurransen og en Epson Stylus Photo 1400.
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Hans Martin Johansen til månedens vinner i juli i Autofil-konkurransen. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600 og et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet. Han har også muligheten til å bli årets Autofil-fotograf hvor premien er en Epson Pro 7880 til en verdi av kroner 35.900. Årets Autofil-fotograf vil bli stemt frem av brukerne på foto.no på slutten av året.

Hans Martin Johansen er 38 år og forteller til foto.no at han alltid har vært opptatt av fotografering. Han tar bilder av det meste rundt seg og er spesielt glad i biler i fart og biler på utstillinger. Han jobber også en del med naturfoto.

I 1980-årene startet han med et analogt speilreflekskamera før interessen fikk et oppsving for noen år siden med innkjøp av digitalt utstyr. Nå er han utstyrt med Canon-kameraene 300D, 40D, Powershot G6 og Ixus 500. Objektivutvalget består av EF S 17-85mm, EF S 10-22mm, EF 70-300mm og EF 100-400mm.

- Vinnerbildet er fra siste innledende før finalestart på Momarken under EM-runden i sommer. Det er tatt med 40D og 100-400mm objektivet. I løpet av den flotte helgen tror jeg at jeg tok noen hundre bilder, forteller konkurransevinneren.

foto.no og Autofil gratulerer Hans Martin med månedens bilde i Autofil-konkurransen.
Hans Martin Johansen -
Hans Martin Johansen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu