Marsvinneren i Autofil-konkurransen er klar

Kasper Wold Eriksen er månedens vinner i mars i Autofil-konkurransen.
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Kasper Wold Eriksen til månedens vinner i mars i Autofil-konkurransen. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600 og et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet. Han har også muligheten til å bli årets Autofil-fotograf hvor premien er en Epson Pro 7880 til en verdi av kroner 35.900. Årets Autofil-fotograf vil bli stemt frem av brukerne på foto.no på slutten av året.

Kaspers fotografiske lidenskap er biler. Han har alltid vært interessert i å fotografere, men først i fjor da han fikk dimmepenger investerte han i et Canon 30D og et Canon 70-200mm 2.8L objektiv.

- Siden da har det uten tvil blitt mye fotografering og jeg har fått en fleksibel samling av objektiver, stativer og annet "mikkmakk", forteller han til foto.no.

Bilfotograferingen er foreløpig bare på hobbynivå, men et av målene er å få innpass i et eller annet bilmagasin. Kanskje Autofil? I tillegg til bilfotograferingen frilanser han også for Glåmdalen på Kongsvinger.

På vinnerbildet har Kasper brukt sitt Canon 30D og et Sigma 10-20 mm objektiv.

- Konseptet for bildet er 'årets siste tur', noe det også var, for disse bilene liker seg best på sommeren. Det er tatt oppe på Kongsvinger festning mot slutten av året og der er noen store kastanje-trær som har artige blader. Dette passet utmerket som forgrunn, forteller han.

foto.no og Autofil gratulerer Kasper med månedens bilde i Autofil-konkurransen.
Kasper Wold Eriksen - Månedens bilde i mars i Autofil-konkurransen
Månedens bilde i mars i Autofil-konkurransen
Kasper Wold Eriksen
 - Kasper Wold Eriksen
Kasper Wold Eriksen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu