Maivinneren i Autofil-konkurransen er klar

Den unge og talentfulle fotografen Krister Sørbø er månedens vinner i mai i Autofil-konkurransen med bildet Ready, set....
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Krister Sørbø til månedens vinner i mai i Autofil-konkurransen. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600 og et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet. Han har også muligheten til å bli årets Autofil-fotograf hvor premien er en Epson Pro 7880 til en verdi av kroner 35.900. Årets Autofil-fotograf vil bli stemt frem av brukerne på foto.no på slutten av året.

86-modell
86-modellen Krister er fra Porsgrunn og forteller til foto.no at fotolivet startet på videregående da han gikk på medier og kommunikasjon.

- Men det var ikke før jeg begynte på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole i Ringsaker at interessen fikk en litt større dimensjon da jeg kjøpte mitt første DSLR og startet litt i studio. Jeg gikk to år på AFR og mot det siste året (Media 2) begynte jeg å helle mer og mer mot fotojournalistikken. Der har jeg fortsatt, blant annet ved å jobbe litt i lokalaviser og andre steder.

I 2007 kom Krister inn på Fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo i 2007.

- Det er noe jeg selvfølgelig er veldig fornøyd med og håper jeg kommer til å fortsette med i uoverskuelig fremtid.

Ros fra CF
Krister Sørbø fotograferer fordi han synes fotografiet er en utmerket menneskeskildrer og historieforteller. CF Wesenberg, fotograf og medeier i foto.no, har latt seg forføre av Sørbøs bilder.

- Det er sjelden jeg blir oppstemt av å se på bilder tatt av unge fotografer, men Kristers bilder er både lekne og søkende. Bildene hans forteller historier uten å si ord. Dette er det som skal til for å lykkes som fotograf, forteller CF Wesenberg.

foto.no og Autofil gratulerer Krister med månedens bilde i Autofil-konkurransen.

______________________________________

Krister Sørbøs hjemmeside:
Www.kristerfoto.com
Krister Sørbø - Ready, set...
Ready, set...
Krister Sørbø
 - Krister Sørbø
Krister Sørbø

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu