Grundstad januarvinner i autofil-konkurransen

Bodøværingen Kent Grundstad har stukket av med førsteplassen i årets første juryering i autofil-konkurransen.
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Kent Grundstad til januarvinner med bildet ’V 70 under nordlys’. Bodøværingen er 37 år og har vært medlem på foto.no siden 2002. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600, en rask og pålitelig printer. I tillegg får han et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet.

Om vinnerbildet forteller Kent følgende:
- Bildet er tatt i januar i år i Bodø. Jeg har bestandig hatt stor lidenskap for foto og spesielt nordlysbilder. Så når jeg kjøpte meg en ny Volvo V70 2007 modell tenkte jeg at det kunne bli en knall skrivebordsbakgrunn på pc'en min, med ny bil og nordlys i samme bilde. Jeg brukte stativ, lang lukkertid og litt hjelp av en hodelykt for å få dette til. Jammen betalte det seg også, for det var bikkjekaldt ute.

Kent Grundstad går også videre til årets store finale hvor vinneren kan vinne en Epson Stylus Pro 7880 til en verdi av 35.900 kroner. Vinneren av den store finalen kåres av medlemmene på foto.no mot slutten av året.

180 fotografier kom inn til januarkåringen, mens i februar er det i skrivende stund kommet inn 127 bilder. De innsendte februarbildene er for øvrig preget av mye humor og lek.
_____________________________________

Årets Autofil-konkurranse:
http://foto.no/cgi-bin/konkurranser/autofil/index.cgi
Kent Grundstad - V 70 under nordlys
V 70 under nordlys
Kent Grundstad
Februarvinner i årets autofil-konkurranse

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu