Februarvinneren i Autofil-konkurransen er klar

Jan Kåre Rafoss fra Kvinesdal er vinneren av februar-juryeringen i Autofil-konkurransen.
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Jan Kåre Rafoss til månedens vinner i februar i Autofil-konkurransen. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600 og et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet. Han har også muligheten til å bli årets Autofil-fotograf hvor premien en Epson Pro 7880 til en verdi av kroner 35.900. Årets Autofil-fotograf vil bli stemt frem av brukerne på foto.no på slutten av året.

Jan Kåre er 35 år og daglig leder i Osigraf Lister AS som er et nyetablert reklamebyrå i Kvinesdal. Sammen med det grafiske har han drevet med actionfoto og frilansvirksomhet i 7-8 år. Hovedsakelig har han jobbet som fotograf på Rallycross EM som han følger tett over hele Europa. Han er også med på å drifte nettstedet erc24.com. Jan Kåre leverer regelmessig bilder, primært av rallycross, til VG, Bilsport, Racing, Vi menn, Drammens Tidene, Fedrelandsvennen og flere andre.

Vinnerbildet er fotografert med en Canon mark IIN og en 70-200mm på Duivelsbergcircuit i Belgia i august 2006. En bane Martin Schanche har herjet på i en årrekke.

____________________________________

erc24:
http://www.erc24.com
Jan Kåre Rafoss  - Vinnerbilde februar
Vinnerbilde februar
Jan Kåre Rafoss
 - Jan Kåre Rafoss
Jan Kåre Rafoss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu