Madsen om månedens bilde

Børge Madsen er vinner av månedens bilde i mai og en Epson Stylus Photo R1900. Temaet var illusjon og i denne artikkelen forteller han om vinnerbildet.
Børge Madsen er den heldige vinner av månedens konkurranse og en Epson Stylus Photo R1900 levert av Epson Norge.

Børge Madsen er 57 år og har hatt foto som yrke de siste 15 år som fotograf på Trondarnes Distriktsmuseum.

-Foto har også vært en meget god hobby for meg helt siden begynnelsen av 70-tallet. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera i 1978, og fra da tok det skikkelig av. Mitt første digitalkamera fikk jeg for 2 1/2 år siden, så nå består utstyret av en Canon EOS 400D, 18 -55mm, 70 – 200mm og en Sigma 10 – 20mm. I tillegg kommer selvfølgelig stativ, blitz pluss en del andre ting, forteller Børge.

Vinnerbildet tok Børge Madsen for et par år siden. Han fikk idéen da han så et bilde i et utenlandsk fotomagasin. Bildet var av et glass som stod rett opp og ned på et bord med innholdet på skrå.

-Bildet var tydeligvis en sandwich, og jeg tenkte at dett måtte kunne gjøres bedre. Dermed var det bare å sette i gang med å lage tre typer gelé, rød, gul og grønn. Geléen ble fylt i glassene og satt i forskjellige vinkler i kjøleskapet og nedkjølt. Etter at geléen var stivnet bar det i studio for fotografering. En glassplate, en persienne på stativ og fire studioblitzer pluss en Mamiya RZ, et normalobjektiv, en lysmåler og diverse film så var det gjort.

foto.no gratulerer Børge, sender av gårde en Epson Stylus Photo R1900 og ønsker han lykke til videre med fotograferingen og ikke minst utskriftene.
Børge Madsen -
Børge Madsen
Børge Madsen - Børge Madsen
Børge Madsen
Børge Madsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu