Cederquist på Fotomässan 2007 i Stockholm

Simon Cederquist viste utstillingen "Where no man has been" på Fotomässan i Stockholm 16-18.november.
Da Simon Cederquist i mai i år ble spurt av Fotomässan 2007 om han ville stille ut bilder var han ikke i tvil. Dette var muligheten han hadde ventet på for å ta sin egen fotografering et stort steg videre. Resultatet er en kunstutstilling med 14 utvalgte fotografier. Mye av inspirasjonen har han hentet fra ørkenområder i Nevada, Arizona og Utah i USA.

Ansvarlig for fotoutstillingene på Fotomässan 2007 Per Broman forteller til foto.no at de stiller ut kunstbildene til Simon fordi han rører ved noe, samtidig som han stiller viktige spørsmål.

- Han maler i Photoshop på en utrolig spennende måte. I alle bildene til Simon kan man finne flere budskap. Som kunstfotograf er han spennende og ambisiøs, forteller Broman.

Allerede på PhotoCamp i forrige uke avslørte Simon at han hadde en forkjærlighet for kunstfotografiet og at dette var noe han kom til å satse mer på i fremtiden. Det siste halvåret har han satset alt på denne utstillingen og kun gjort noen få kommersielle oppdrag.

- Som kommersiell fotograf er jobben min å selge en stil, et produkt eller en image. Som kunstner får jeg selge mine tanker, politiske meninger, religiøse ideer og min sjel, forteller Simon.

Utstillingen "Where no man has been" kan i februar sees i Monaco og i Singapore i mars. Simon har også et håp om å få stilt ut bildene i New York og ikke minst i Norge.

__________________________

Art of Simon:
http://www.artofsimon.com

Fotomässan 2007:
http://www.foto2007.se
Frank Hesjedal - Cederquist på PhotoCamp
Cederquist på PhotoCamp
Frank Hesjedal
Simon Cederquist - The Jazzman
The Jazzman
Simon Cederquist
Simon Cederquist - Hideout
Hideout
Simon Cederquist

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu