Lightroom Classic Develop videregående kurs

Dette kurset er en fin anledning for deg som ønsker å fordype deg i Lightroom Classics muligheter innen fotoredigering. Med dette kurset lærer du å gå noen steg videre i å utnytte mulighetene i Develop-modulet skikkelig – både teknisk og kreativt.

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerende fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av to dager utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor.

Portrett, landskap og bildekomposisjon

Bli med fotograf Arnfinn Johnsen til opplevelsesøya Senja og få del i hans kunnskaper på hans hjemlige trakter. Her kan du oppleve et Norge i miniatyr, med levende fiskerisamfunn, og dramatisk Senjanatur.

Masterclass på Senja

Denne workshopen passer for deg som har en del erfaring og som behersker bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Du ønsker å ta steget til å kunne finne ditt personlige uttrykk som fotograf og møte deg selv i en kreativ prosess.

Foto tur med kano på Isteren

Bli med og opplev et lite villmarkseventyr med kano på den vakre innsjøen Isteren!

FOTOREISE I REGNSKOG

Bli med på fotoreise i regnskog i november 2022!

Fotoreise i regnskog

Bli med Øyvind Martinsen på fotoreise i regnskog i mai 2024!

Fotoreise i regnskog

Bli med på fotoreise i regnskog med Øyvind Martinsen i Panama, Mellom Amerika.

Vee Speers - kreativ workshop med fokus på historiefortelling

Endelig er hun tilbake i Norge! Vee Speers er energisk, positiv og har en spennende og unik fotografisk stil. Hun vil fortrylle dere ved hjelp av en spesiell fargepalett og sine dramatiske bilder. Den Australske fotografen, som har gjort Paris til sin hjemby, inviterer til workshop og foredrag med fokus på historiefortelling gjennom inspirerende portretter. Du får tre dager fylt med inspirasjon, magi, rariteter, nydelig modeller, fotografering, foredrag, latter, energi, rekvisitter, styling og mye mer.

Oppdag Oslo med kamera!

Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 12.–14. november 2021 .]

Kropp i bevegelse

En workshop med mye praktisk jobbing både fra salen og backstage. Fokuset disse tre dagene å ta bilder av kropp i bevegelse og mer dokumentariske bilder backstage. Du kan gjøre begge deler eller velge om du vil jobbe foran eller bak scenen.

Dine beste barnebilder - minner for livet!

Fotokurset som er skreddersydd for småbarnsforeldre. Lær deg å skape nydelige barndomsminner online med videoleksjoner, oppgaver og tilbakemeldinger live hver uke.

Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg

Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner. Lær spennende fototeknikker.

Foto-workshop USA 28.1 - 10.2 - 2022

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av sørvestre USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Big Sur!

Workshop Fuglefjell Finnmark 2022

7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!

Gdansk & Zamek Malbork Workshop 2022

Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom fire intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte.

Workshop i landskapsfotografering i Rondane

Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av Norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense.

Fotoworkshop på Færøyene

To fotografer ønsker deg velkommen til en spennende fotoworkshop med læring, opplevelser og et helt spesielt landskap.

Opplev Gran Canaria med kamera!

Gran Canaria forbindes ofte med billig masseturisme og strandliv. Men øya har så ufattelig mye å mer å by på. Naturen er aldeles særegen på grunn av øyas vulkanske historie og tropiske beliggenhet. Gjennom århundrer har øyas folkeliv blitt til gjennom en kulturblanding av urfolk samt engelsk og spansk herredømme. Bli med og opplev denne fantastiske og mangfoldige øya med ditt eget kamera.

Hvaler Black & White Workshop 2022

– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler.

Fotoworkshop Villajoyosa, Spania 20-24. oktober 2022

Grandefoto har arrangert fototurer/workshops i 8 år med mange hundre fornøyde deltakere. Dette er en spennende fotoworkshop med fokus på landskap, arkitektur og street fotografi.

Workshop Nordlys Alta

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober/november. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!

Grunnkurs i Lightroom Classic

Kurs i Adobe Lightroom Classic - Tønsberg: Mange som driver aktivt med foto opplever utfordringene med et stadig økende antall bilder som skal arkiveres og redigeres. Lightroom Classic er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 26.–28. november 2021.]

Hvaler Black & White Workshop 2021

– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Skjærhalden, 30 september–3. oktober 2021.]

Workshop i portrettfotografering

Denne portrettfotoworkshopen passer for deg som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs og innendørs. Kurset går over en kveld og to dager. Du får veiledning underveis samt tilbakemelding på bildene du tar. [Tønsberg 29.–31. oktober 2021.]

Nordlyfotoworkshop i Lofoten

Nordlys, mørketid og magisk kystlandskap! Kunne du tenke deg å bli med på en workshop hvor du lærer å fange dette med kamera? Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til en intensiv vinterworkshop i Lofoten hvor han deler av sine kunnskaper innen fotografering og redigering. [Ballstad i Lofoten, 4.–9. januar 2022.]

Vinter på Vestlandet 2022

Opplev den vakre og heftige vinteren på Vestlandet med kamera! Gjennom en 6 dager lang workshop får du en sammenhengende rekke av muligheter til å fotografere fjord, fjell og kulturminner sammen med andre fotointeresserte. Workshopen er en rundreise som har hovedvekt på Sogn og Hardanger. Du får oppleve steder som Flåm, Borgund stavkirke, Lærdalsøyri, Vøringsfossen og Finse i vinterdrakt. [15.–20. februar 2022]

Vil du lære mer om lyssetting?

Kom innom Foto.no, 27.-30. september for workshops og foredrag.

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.

Gatefotouke fra 30. august

Vi setter av en hel uke til gatefoto. Det blir foredrag, workshops og kanskje dukker det opp noen gode tilbud også.
Åpne uskalert versjon i eget vindu