Foto tur med kano på Isteren

Bli med Øyvind Martinsen på foto tur med kano på Isteren 7-11 juni, 2023!

Fotokurs på Dovre

Bli med Øyvind Martinsen på fotokurs på Dovre 21-24 september, 2023!

Fotokurs for nybegynnere

Bli med på fotokurs for nybegynnere med Øyvind Martinsen!

Fotoworkshop Nordlys / Høstfarger Alta 2023

Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september, og få steder er de mer intense enn nettopp her! Legg til nordlys over Finnmarksvidda så er motivet komplett! Tur til storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!

Workshop i dyrefotografering

Velkommen til en fullpakket fotohelg med inspirasjon og læring i vakre Bohuslän! Jeg tilbyr en arena for å lære mer om å fotografere dyr og natur – og vi har base på Nordens Ark ved Hunnebostrand. Her finnes utrolige fotomuligheter – og vi skal få med oss så mye vi klarer i løpet av en helg. Du får anledning til å fotografere amurtiger, snøleopard, persisk leopard, asiatisk villhund, jerv, gaupe og ulv – og mye mer!

Færder nasjonalpark workshop

Fotoworkshop i Vestfold: Jeg inviterer til en tre dager lang workshop hvor vi fordyper oss i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. Workshopen holdes i sin helhet i det vakre landskapet i Færder nasjonalpark. En herlig kombinasjon av naturglede og fotoglede!

Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot

Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot: Denne fotoworkshopen er spesielt rettet mot fotointeresserte som ønsker å utvikle seg videre innen komposisjon og fotografisk fortellerteknikk forøvrig. Du vil få tett oppfølging under arbeidet i feltet og målet er å veilede deg til å skape presise og gode komposisjoner. Vi bruker mye tid på hvert bilde og setter sammen bildene til en helhetlig bildefortelling i ettertid. [Båstnäs, 17.–18. juni 2023.]

Opplev Kroatia med kamera!

Fotoworkshop i Kroatia: Bli med og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 6 dagers workshop. Du får bli med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og får tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Målet er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter.

Fotokurs for nybegynnere

Bli med på fotokurs for nybegynnere med Øyvind Martinsen i Moss!

Gdansk & Zamek Malbork Workshop

Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom fem intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte. [Gdansk og Malbork, 25.–30. april 2023.)

Workshop på Hornøya

Opplev fantastiske Hornøya minutt for minutt med ditt eget kamera! Gjennom en 4 dagers workshop får du anledning til å fotografere fuglelivet på Hornøya – Norges østligste punkt. Hornøya er kjent for mange gjennom TV-serien fra øya og er et av Europas mest fantastiske fuglefjell som er lett tilgjengelig. Nå kan du bli med på en fotoworkshop for du selv får besøke øya og lære mer om fotografering. [Hornøya/Vardø, 30. mars –2. april 2023].

Vinterland Vesterålen 2023 – workshop i kreativ & eksperimentell naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 15.–19. mars 2023.]

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerende fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 22.–24. juni 2023.]

Færder nasjonalpark workshop 2023

Bli med på fotoworkshop i vakre Færder nasjonalpark! Her finner du spennende kystlandskaper med svaberg, klipper, jettegryter og bølger som slår mot land. Workshopen varer en helg og du får anledning til å jobbe med komposisjon og lys både på dagtid og ved solnedgang. Du får også mulighet til å være ute i naturen sammen med andre fotointeresserte og tilbringe hele helgen i "fotobobla".

MENTORPROGRAM I PORTRETTFOTOGRAFERING

Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Den enkelte deltakers utvikling settes i høysetet, og du vil få hjelp til å finne din egen fotografiske stemme og perfeksjonere det tekniske, både når det gjelder konsept, lyssetting, fotografering og redigering.

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

London Portrett Workshop

Velkommen til workshop 27 April - 1.Mai 2023 i mitt nabolag i London, der du skal lære å bli en god portrett fotograf. Jeg har plukket ut et persongalleri av lokale Londonere som deltakerne skal fotografere.

Opplev Kraków med kamera!

Fotoworkshop i Kraków 2023: Gjennom nesten tusen år Kraków vært en kulturell smeltedigel og et senter for vitenskap og handel i Sentral-Europa. Du har kanskje vært i byen som turist? Gjennom workshopen “Oppdag Kraków med kamera!” kan du få oppleve byen på en ny og kanskje annerledes måte – sett gjennom kamera! Målet med denne fotoworkshopen er å trene deg i å observere omgivelsene og fange de gode komposisjonene og spennende øyeblikkene som utspiller seg i byen. Med erfaringene fra workshopen kan du få ny inspirasjon til å fotografere på reiser – enten du drar tilbake til Kraków eller velger andre reisemål. [Kraków, 24.–28. mai 2023.]

Experience Sápmi Workshop – Anárjohka 2023

Experience Sápmi er så mye mer enn en vanlig fotoworkshop. Gjennom de fire dagene i Anárjohka ved grensen til Finland får du i tillegg til unike fotomuligheter også bli kjent med samisk kultur og levevis i dette barske området. I Anárjohka har samene livberget seg i generasjoner ved å drive landbruk, reindrift, snarefangst, fiske og jakt. Denne livsformen får du bli kjent med – og fotografere.

Videregående kurs i Lightroom Classic – masker og retusj

Her er kurset for deg som har lært det grunnleggende i Lightroom Classic og ønsker å fordype deg i programmets muligheter innen fotoredigering – og i særdeleshet verktøyene for masking og retusj. Med dette kurset lærer du å gå noen steg videre i å utnytte mulighetene i Develop-modulet skikkelig – både teknisk og kreativt.

Opplev Gran Canaria med kamera!

Gran Canaria forbindes ofte med masseturisme og strandliv. Men øya har så ufattelig mye å mer å by på. Naturen er aldeles særegen på grunn av øyas vulkanske historie og tropiske beliggenhet. Gjennom århundrer har øyas folkeliv blitt til gjennom en kulturblanding av urfolk samt engelsk og spansk herredømme. Bli med og opplev denne fantastiske og mangfoldige øya med ditt eget kamera. [

Bli med fotograf Olav Erik Storm på en spennende helg med vinterfotografering.

Få en fotografisk oppladning på Venabygdsfjellet 24-26 mars. Bli bedre kjent med kreative muligheter i ditt digitale kamera, og få ny inspirasjon og fotoglede. Velkommen til fjells, og jakten på blåtimen.

Fotografisk mentorprogram

Har du satt deg fotografiske mål for 2023? Da er dette mentorprogrammet noe for deg. Jeg vet hvor vanskelig det er å holde fokus og å gjennomføre målene du har satt deg. I en hektisk hverdag hjelper jeg deg med å nå målene du har satt deg.

Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære fotokurs på Venabygdsfjellet 3-5. februar. Opplev det magiske vinterlyset. Dette er den perfekte måten å starte fotoåret 2023 med masse inspirasjon og fotoglede.

Grunnkurs Foto med Terje Skåre starter 1/2

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med fotograf Terje Skåre starter 2/3 på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Man kan delta fra hvor som helst siden kurset holdes digitalt på ZOOM.

Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre starter 20/4 - på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre! Kurset holdes digitalt på ZOOM så du kan delta fra hvor som helst.

Lightroom (Classic) Masking "oppfølgingskurs" starter 21/3 - på ZOOM

Fra og med versjon 11 av LR Classic har de lokale justeringsverktøyene blitt omorganisert og plassert i Masking-panelet, samtidig som noe nytt er kommet til. I dette korte kurset vil du lære å bruke masking på en optimal måte, forstå når du skal velge det ene eller andre verktøyet eller effektivt kombinere flere verktøy.

Workshop Lys med Terje Skåre 15/4 og 16/4

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre starter 25/5

- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.
Åpne uskalert versjon i eget vindu