Workshop i landskapsfotografering i Rondane

Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense. [Rondane fjellstue, 15.–19. september 2021.]

Fotoworkshop i Varanger og på Hornøya

Fotoworkshop i Varanger – opplev det spektakulære kystlandskapet i Varanger og den særegne byen Vardø. En flott anledning til å fylle på med inspirasjon og fotokunnskaper og bli kjent med andre fotointeresserte. I løpet av fem innholdsrike kursdager skal uforske forrevent og dramatisk landskap, fugleliv og fiskevær på Finnmarkskysten. [Vardø/Båtsfjord, 1.–5. september 2021]

Workshop i dyrefotografering [Hunnebostrand]

Velkommen til en fullpakket fotohelg med inspirasjon og læring i vakre Bohuslän! Jeg tilbyr en arena for å lære mer om å fotografere dyr og natur – og vi har base på Nordens Ark ved Hunnebostrand. Her finnes utrolige fotomuligheter – og vi skal få med oss så mye vi klarer i løpet av en helg. Du får anledning til å fotografere amurtiger, snøleopard, persisk leopard, asiatisk villhund, jerv, gaupe og ulv – og mye mer! [Hunnebostrand, 11.–13. juni 2021.]

People & Cityscape Workshop [Oslo]

Do you want to learn more about how to engage people, show city life and urban landscapes through photographs? We offer this workshop to inspire you and share our insights, experience and techniques within street portraiture and cityscape photography – and our aim is to give your confidence a boost and to inspire you when working in urban contexts. During this three day workshop we will give lectures, walk around together with you, give individual tuition – and give image critique from the material you create. This fascinating, insightful photography event will take place in Oslo on August 19th–22nd 2021.

NATURENS DETALJER! Workshop med Anna Ulmestrand og Bjørn Joachimsen

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg en kreativ vitamininnsprøytning som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Grebbestad i Bohuslän, 27.–30. mai 2021]

Kurs i landskapsfotografering på Dovre

Bli med på spesialkurs i landskapsfotografering med Øyvind Martinsen på Dovre 23-26 september, 2021.

Eksotisk Fotoreise til Panama

Bli med på et foto eventyr til et land med en fantastisk og unik natur. På denne turen kan du fotografere eksotiske fugler og et fantastisk dyreliv. Bakteppet for dette er en rik og frodig natur med regnskoger, fjell, våtmarker, skyskoger, fosser, elver, vann, og ørken.

Eksotisk Fotoreise til Panama

Bli med på et foto eventyr til et land med en fantastisk og unik natur. På denne turen kan du fotografere eksotiske fugler og et fantastisk dyreliv. Bakteppet for dette er en rik og frodig natur med regnskoger, fjell, våtmarker, skyskoger, fosser, elver, vann, og ørken.

Fototur med kano i Vansjø

Bli med på fototur med kano i Østfolds største innsjø, Vansjø.

Kurs i landskapsfotografering i Romsdalen

Bli med på spesialkurs i landskapsfotografering med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen. Det er maks 4 deltagere på dette kurset.

Kurs i landskapsfotografering i Romsdalen

Bli med på kurs i landskapsfotografering i spektakulære Romsdalen med Øyvind Martinsen. Dette spesialkurset har maks 4 deltagere.

Kurs i landskapsfotografering

Blie med på kurs i landskapsfotografering med Øyvind Martinsen. Kurset foregår med base i Moss, og det blir fotoøkter på forskjellige lokasjoner langs Østfoldkysten.

Workshop på eventyrøya Senja

Bli med fotograf Arnfinn Johnsen www.fotograf-johnsen.no til opplevelsesøya Senja og få del i hans kunnskaper på hans hjemlige trakter. Her kan du oppleve et Norge i miniatyr, med levende fiskerisamfunn, og dramatisk Senjanatur. Senja er et Norge i miniatyr og blir ofte omtalt som både eventyrøya og opplevelsesøya Senja. Naturen på øya spenner seg fra stupbratte fjell som går rett i havet til det rolige landskapet med strender, skog og åser. Senja byr på uendelige fotomuligheter! Fotograf Arnfinn Johnsen er født og oppvokst på Senja i Troms. Han er godt kjent med landskapet og vil dele noen av sine opplevelser, erfaring og kunnskap med deg.

Masterclass på Senja

Fotograf Arnfinn Johnsen (www.fotograf-johnsen.no) har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Senja i august 2021. Arnfinn er født og oppvokst på Senja, er godt kjent med landskapet og vil dele sine opplevelser, erfaringer og kunnskaper med deg. Denne workshopen passer for deg som har en del erfaring og som behersker bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Du ønsker å ta steget til å kunne finne ditt personlige uttrykk som fotograf og møte deg selv i en kreativ prosess.

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor.

Fotokurs med iPhone

Mobilfotokurs i Tønsberg: Mobiltelefonen er etterhvert blitt det foretrukne kamera for svært mange. Den er alltid med, har mange muligheter og man får i dag svært høy bildekvalitet i de fleste situasjoner. Men i likhet med et vanlig kamera, gjør ikke utstyret deg til en bedre fotograf. Det handler om å se! [Tønsberg 2.–4. Februar 2021]

Videregående kurs i Lightroom Classic Develop

Her er det perfekte kurset for deg som har lært det grunnleggende i Lightroom Classic og ønsker å fordype deg i programmets muligheter innen fotoredigering. Med dette kurset lærer du å gå noen steg videre i å utnytte mulighetene i Develop-modulet skikkelig – både teknisk og kreativt.

Grunnkurs i Lightroom Classic [Tønsberg]

Kurs i Adobe Lightroom Classic - Tønsberg: Mange som driver aktivt med foto opplever utfordringene med et stadig økende antall bilder som skal arkiveres og redigeres. Lightroom Classic er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet.

Workshop i portrettfotografering

Denne portrettfotoworkshopen passer for deg som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs og innendørs. Kurset går over to dager du får veiledning underveis samt tilbakemelding på bildene du tar.

Fotokurs i Stavanger / Sandnes / Rogaland over fire dager / to helger våren 2021

Er du en ivrig fotoamatør som ønsker å lære mer om både kamerabruk, komposisjon og digital bildebehandling og arbeidsflyt? Liker du å ta bilder ute i naturen, og i de store landskapene? Har du lyst til å møte likesinnede, og til få inspirasjon til å utvikle fotograferingen din videre? Da er det ikke umulig at du bør se nærmere på dette nye og foreløpig unike fotokurset i Stavanger-regionen.

Bli med fotograf Olav Erik Storm på kurs i vinterfotografering.

Få en fotografisk vitaminpille på Venabygdsfjellet 19-21 mars. Bli bedre kjent med kreative muligheter i ditt digitale kamera, og få ny inspirasjon og fotoglede. Velkommen til fjells!

Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære fotokurs på Venabygdsfjellet 15-17. januar. Opplev det magiske blå lyset. Dette er den perfekte måten å starte fotoåret 2021 med masse inspirasjon og fotoglede.

Workshop i fuglefotografering på Hornøya

Opplev fantastiske Hornøya minutt for minutt med ditt eget kamera! Gjennom en 3 dagers workshop får du anledning til å fotografere fuglelivet på Hornøya – Norges østligste punkt. Hornøya er kjent for mange gjennom TV-serien som ble sendt i fjor og nå tilbyr vi en fotoworkshop for du selv får besøke øya og lære mer om fotografering. [Hornøya/Vardø, 25.–28. mars 2021].

Analog portrettfotoworkshop

Analog fotografering blir stadig mer populært og er fortsatt en flott måte å skape fotografier på. Gjennom en helgeworkshop kan du få utforske portrettfotografering med analoge mellomformat- og storformatkameraer. Vi kommer til å ha fokus på klassisk portrettfoto, inspirert av skuespillerportretter fra Hollywood i 1950- og 60-årene. Med Jo Michael de Figueiredo og Bjørn Joachimsen som instruktører får du jobbe i et stort og godt utstyrt studio og fotografere mannlige og kvinnelige modeller. [Tønsberg, 12.–14. mars 2021]

Vinterland Vesterålen – workshop i kreativ naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 10.–14. februar 2021.]

Vinterland Lofoten 2021 – workshop i landskapsfotografering

Fotoworkshop i Lofoten: Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder! [Ballstad, 27.–31. januar 2021.]

REDIGERING I LIGHTROOM - TRINN A

Ikke fornøyd med bildene dine? Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet?

FOTOBOK I LIGHTROOM

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design?

FOTOWORKSHOP PÅ FORTET

Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.

Bli en bedre fotograf med Workshop på Danebu Kongsgård

Velkommen til fotoworkshop med fotograf Roger Brendhagen på Danebu Kongsgaard i samarbeid med Foto.no.
Åpne uskalert versjon i eget vindu