Fotosafari på Nigardsbreen

Naturfotograf Antje Meier og brefører Ola Einang vil ta deg med på å utforske blåisen med kamera. Finne former, farger og komposisjoner til unike bre- og isbilder!

Ønsker du å styrke din fotografiske stemme?

Fotograf Damian Heinisch og fotoredaktør Laara Matsen er hovedmentorene ved Foto2, et ettårig deltidskurs i avansert fotografi ved Bilder Nordic. Sammen med ledende bransjeaktører som gjester, hjelper de å forme din fotografiske stemme og å lede deg i riktig retning.

Studere kort, praktisk & kreativt? Bilder Nordic har ledige plasser på halvårige utdanninger i foto & film!

Har du alltid hatt et ønske om å virkelig lære håndverket? Studere fotografi eller film i et yrende studiemiljø? Lære av de beste i bransjen? 25. august starter vi nye klasser i foto & film, både på heltid og deltid – er dette høsten du skal følge drømmen?

Workshop: fotografi som livsmestring med lege Torkil Færø

Livet er stort og uoversiktlig, hvordan skal vi håndtere det? Ved å fokusere på livets minste bestanddel: øyeblikket. Slik vi takler hvert enkelt øyeblikk, takler vi alt. Velkommen til workshop med allmennlege og fotograf Torkil Færø!

WORKSHOP | Streaming med LP Lorentz

Vil du lære å streame foredrag, konserter, seremonier eller konferanser? Bli med på en todagers, digital workshop med fotograf LP Lorentzen!

Kreativt fotokurs på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm 21-23. august

Lær å få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på motivet. Denne helgen har vi fokus på landskap og portrett-fotografering!

Kurs i digitalfotografering på Jeløy – Oslofjordens perle

Er du en ivrig amatør eller en begynnende profesjonell som har lyst til å komme litt videre og prøve noe nytt? Føler du at du har mer å lære når det gjelder digital arbeidsflyt?

Kurs i digitalfotografering på Jeløy – Oslofjordens perle

Er du en ivrig amatør eller en begynnende profesjonell som har lyst til å komme litt videre og prøve noe nytt? Føler du at du har mer å lære når det gjelder digital arbeidsflyt?

Masterclass på Senja

Fotograf Arnfinn Johnsen (www.fotograf-johnsen.no) har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Senja i august 2020. Arnfinn er født og oppvokst på Senja, er godt kjent med landskapet og vil dele sine opplevelser, erfaringer og kunnskaper med deg. Denne workshopen passer for deg som har en del erfaring og som behersker bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Du ønsker å ta steget til å kunne finne ditt personlige uttrykk som fotograf og møte deg selv i en kreativ prosess.

Nettkurs i Photoshop over fire kvelder med Calle Huth

Vil du lære hemmeligheten bak Photoshop? Fotografenes profesjonelle arbeidsverktøy gir fantastiske muligheter i forbedring og etterarbeid på dine bilder – og i dette kurset får du en intensiv introduksjon!

Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på et spesialkurs i landskapsfotografering med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen!

Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på en spesialisert landskapsfoto workshop med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen.

Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på en foto workshop med Øyvind Martinsen med fokus på landskapsfotografering i spektakulære Romsdalen!

Foredrag på nett med Johnny Haglund

Siden vi ikke kan ha foredrag med publikum tilstede, tar vi det heller på nett. 4 runder, med mulighet for å stille spørsmål underveis.

Lær å bruke ditt kamera - lag flotte bilder

“- Jeg har lært veldig mye, engasjerende kursholder med masse kunnskap. Gleder meg til å dra hjem og prøve det ut.” @frutanem/Instagram

Lag Fotobok i Lightroom, lær av fotografen

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennede design på Fotoboken.

Workshop Nordlys Alta

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%! Nytt i år er båttur med fuglefotografering på Altafjorden!

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 15-19 juni.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.

Makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!

Fotokurs i Skåbu - Hesteslipp i fjellet

Hesteslipp i fjellet er en gammel tradisjon, og hver sommer slippes det hester i blant annet Sikkilsdalen - Sikkilsdalseter. Sikkilsdalen regnes som arnested for den moderne hesteavlen i Norge. I 1868 ble hingsten Veikle Balder sluppet i den vakre fjelldalen, og startet eventyret som rundet 150 år i 2018. NHS har ansvar for slippet i Sikkilsdalen der det går tre hingster med hver sine hoppefølger. Dette er en begivenhet det er veldig gøy og lærerikt å fotografere. Det byr på utfordringer og læring for både nybegynnere og godt øvede fotografer. Det er mulig å fotografere hestene i landskap også etter slippene lenger inn i dalen.

ÅPEN KVELD: Design med Rebecca Hawkes

Kan du de enkle designprinsippene? Design omfatter mye, men uansett bruk kommer alt fra noen grunnleggende prinsipper – bli med på åpen kveld med Rebecca Hawkes og få en spennende innføring i alle måter design kan brukes på i dag!

Redigering Lightroom - nybegynnerkurs

Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet?

Foredrag: Hvordan kan naturfoto redde verden?

Kan naturfotografiet være med å fikse klimaproblemene? Naturfotograf Kai Jensen tar deg med på en reise inn i naturfotografiets verden. Her ser vi nærmere på hvordan naturfotografi kan brukes som et verktøy for å sette klimakrisen på dagsordenen. Velkommen til spennende og aktuelt foredrag!

Venezia workshop, reise og gatelivs-foto

Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en langhelg, tilsammen fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera.

Eksotisk Fotoreise til Regnskog

Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!

Eksotisk Fotoreise til Regnskog

Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!

Kreativ Arbeidsflyt med Adobe Lightroom

Lær kreativ arbeidsflyt med Adobe Lightroom på dette 2 dagers kurset i Moss.

FOREDRAG: The past and future of media med Bjarke Calvin

Hva er neste steg i den digitale utviklingen? Bli med på spennende foredrag med MIT-fellow og utvikler av Magnum In Motion, Bjarke Calvin, 9. mars kl 18:00!

INSPIRERENDE GRUNNKURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.

Mentorprogram med Cheryl Newman & gjester vår 2020

Trenger du hjelp og veiledning på egne fotoprosjekt? Gjennom mentorprogrammet ledet av den anerkjente bilderedaktøren og kuratoren Cheryl Newman, vil du få variert veiledning, fokuserte bildediskusjoner, inspirasjon og nyttig input.
Åpne uskalert versjon i eget vindu