WORKSHOP PÅ DOVREFJELL

Fotografer moskusen i sitt rette element! Bli med på en spennende og lærerik workshop på Dovre. Med base på Snøheim Turisthytte skal vi besøke Moskusen i sitt rette element. Dette er en mere eksklusiv workshop med maks seks deltagere per dag – og du kan velge antall dager selv.

THE NATURAL EYE med Eddie Soloway

En workshop som mikser flotte naturopplevelser på Inderøy, med foto-instruktør i verdensklassen.

PORTRAITS & POST-PRODUCTION with WILLIAM ROPP

Den franske fotografen William Ropp tar portretter i verdensklassen. Hvordan gjør han det? Det er DET denne workshopen handler om.

Workshop i kreativ/eksperimentell naturfoto [Tønsberg]

Har du lyst til å utvikle deg innen naturfotografering? Med mobilkamera eller vanlig kamera på tur er det mange små og store fotoskatter som bare venter på at du skal oppdage dem og fange dem. Den viktigste ferdigheten som trengs for å skape spennende naturfotografier er evnen til å se. Å se det andre går rett forbi – og ta bilder som vekker interesse. Gjennom dette fotokurset over en helg kan du ta med mobilen eller kameraet ditt og lærer hvordan du blir en flinkere fotograf – uansett om du er fersk eller erfaren innen fotografering. [Tønsberg, 16.–18. august 2019]

CHAIN REACTION

CYANOTYPE PÅ TEKSTIL OG PAPIR, VÅT I VÅT.

The Lofoten Series

NORDphotography inviterer til en ukeslang workshop i Lofoten, sammen med en av Norges mest erfarne fotografer av det arktiske landskapet, Trym Ivar Bergsmo.

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.

KURS I REDIGERING AV PORTRETTER

Dette er et kurs for deg som vil lære å redigere portrettene dine på en naturlig og fin måte. Vi jobber med forskjellige teknikker for hudretusj og redigerer hår, øyne, påkledning og bakgrunn, og vi jobber med toneringer, etterbelysning og oppskarping.

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

Fottotur til Myvatn Island i September 2019

Selskapet Myvo ehf som blandt annet tar sikte på regelmessig å tilby fototurer til Myvatn Nord øst Island, utenom høysesongen, tilbyr nå 2 turer til Island i September.

Workshop i kreativ/eksperimentell naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg innen naturfotografering? Med kamera på tur er det mange små og store fotoskatter som bare venter på at du skal oppdage dem og fange dem. Den viktigste ferdigheten som trengs for å skape spennende naturfotografier er evnen til å se. Å se det andre går rett forbi – og ta bilder som vekker interesse.

Hvaler Black & White Workshop 2019

– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Hvaler, 26.–29. september 2019.]

Fotoworkshop i Wien – arkitektur og gateliv

Wien, også beskrevet som Europas kulturelle hovedstad, er en storby med unik sjarm, livsstil historie og modernitet. I løpet av denne workshopen vil vi utforske alle slags fotografiske muligheter både i Leopoldstadt med middelalderens arkitektur og byliv og moderne arkitektur og næringsliv i Donau City. [Wien, 13.–15. september 2019]

Fotoworkshop i Varanger (Vardø og Hornøya)

Fotoworkshop i Varanger – opplev det spektakulære kystlandskapet i Varanger og den særegne byen Vardø. En flott anledning til å fylle på med inspirasjon og fotokunnskaper og bli kjent med andre fotointeresserte. I løpet av fem innholdsrike kursdager skal uforske forrevent og dramatisk landskap, fugleliv og fiskevær på Finnmarkskysten.

Naturfotoworkshop ved foten av Lyngsalpene

Opplev magisk landskap i nord gjennom en naturfotoworkshop over flere dager. Du får bli med til spennende lokaliteter fra fjord til fjell rundt Lyngenfjorden i Nord-Troms. Med utgangspunkt i Kåfjord på den vakre østsiden av fjorden, blir det fototurer i lune daler, til unike elvejettegryter, dype canyons, under majestetiske fjell, opp til vidda og langs fjorden. Rundt oss rager de spektakulære fjellene i Nord-Troms.

Vinterland Lofoten 2020

Fotoworkshop i Lofoten: Fotografene Bård Løken og Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder!

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 1-5 juli.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.

Makrofotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!

LÁHKO NASJONALPARK WORKSHOP 2019

Nord for Svartisen i Nordland ligger et av de mest magiske landskapsområder i Europa – Láhko nasjonalpark. En relativt ukjent perle som byr på kilometervis av geologiske kunstverk som er blitt til gjennom tusener og millioner av år. Nasjonalparken er den største forekomsten av alpin karst i Europa– og her kan du vandre rundt med kamera og fange naturens egne kunstverk. Bli med på en fem dagers workshop i noe av det mest unike Norge har å by på. [Glomfjord, 17.-21. juli 2019]

Foto Workshop på Dovre og i Romsdalen

Er du interessert i å utvikle deg som naturfotograf? Her er noe for deg!

Elena Shumilova, portrett og naturlig lys

Den verdenskjente russiske barnefotografen Elena Shumilova kommer til vakre Lindeud Gård i Oslo. 19-20 oktober. Hun er en mester med lys, og har millioner av følgere verden over

Mobilfotokurs - ta bilder som gir oppmerksomhet

For deg som ønsker mer oppmerksomhet med bildene dine i sosiale medier. Tidligere var man avhengig av avanserte speilreflekskamera for å ta gode bilder, men nå har mobiltelefonen tatt et kvantesprang med hensyn til kamerakvalitet. Med litt ny kunnskap og veiledning kan du ta proffe bilder med din mobiltelefon.

Eventyrlig fototur Marrakech og Sahara

Bli med på en “tidsreise” til Marrakech og Sahara og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Marrakech med et yrende folkeliv og den spennende souken (marked), de små landsbyene utenfor allfarvei hvor dagliglivet leves med esel og kjerre og bør på ryggen. Sahara, med sanddyner så langt øyet kan se, skiftende farger hele dagen ettersom sola beveger seg.

Workshop Lys med Terje Skåre 4/5 og 5/5

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre 7/5

- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.

Workshop i våtplate-fotografering

Har du lyst til å ta bilder på plater, slik man gjorde for 150 år siden?

Kamera Trinn I - lær å ta bilder

Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv dag/kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang.

Portrettfoto i Villajoyosa, Spania

Sliter du med å få virkelig gode portrettbilder? Fotografer spanske modeller på spennende locations under veiledning av to profesjonelle fotografer. Lær portrettfotografering i Spania og reis hjem med et sett av nydelige portrettbilder og kunnskapen som gir deg unike portrettbilder.

Redigering Lightrom - nybegynnerkurs

“- Da har jeg deltatt på et meget bra kurs i kveld. Dyktig kursleder skreddersydde dagens kurs til deltagernes ønsker. Vi fikk en super gjennomgang av prinsippene og funksjonene i programmet. Viktigst av alt – vi gjennomførte alt i praksis på egne lap-topper."

Gdansk & Zamek Malbork Workshop

Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom tre intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte. [Gdansk og Malbork, 12.–16. April 2019]

Workshop i dyre- og naturfotografering [Hunnebostrand, Bohuslän]

Velkommen til en fullpakket fotohelg med inspirasjon og læring i vakre Bohuslän! Jeg tilbyr en arena for å lære mer om å fotografere dyr og natur – og vi har base på Nordens Ark ved Hunnebostrand. Her finnes utrolige fotomuligheter – og vi skal få med oss så mye vi klarer i løpet av en helg. Du får anledning til å fotografere amurtiger, snøleopard, persisk leopard, asiatisk villhund, jerv, gaupe og ulv – og mye mer! [Hunnebostrand, 7.–9. juni 2019].

People & Cityscape Workshop Oslo 2019 – Keith Moss & Bjørn Joachimsen

Do you want to learn more about how to engage people, show city life and urban landscapes through photographs? We offer this workshop to inspire you and share our insights, experience and techniques within street portraiture and cityscape photography – and our aim is to give your confidence a boost and to inspire you when working in urban contexts.
Åpne uskalert versjon i eget vindu