Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre starter 16/9 - på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre! Kurset holdes digitalt på ZOOM så du kan delta fra hvor som helst.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med fotograf Terje Skåre starter 21/9 på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Man kan delta fra hvor som helst siden kurset holdes digitalt på ZOOM.

Makrofotograferingskurs i Oslo med fotograf Terje Skåre starter 31/8

Dette er et praktisk kurs i makrofotografering med nyttig bildegjennomgang på siste kurskveld. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted! Slipp kreativiteten løs!

Kurs i landskapsfotografering på Dovre

Lær mer om landskapsfotografering av Øyvind Martinsen på dette spesialkurset i spektakulære høstfarger på Dovre!

Kurs i landskapsfotografering i Romsdalen

Lær mer om landskapsfotografering av Øyvind Martinsen på dette spesialkurset i spektakulære Romsdalen.

Kurs i landskapsfotografering i Nissedal, Telemark

Lær mer om landskapsfotografering av Øyvind Martinsen i dette vakre fjell- og skogområde i Nissedal, Telemark.

Fototur med kano i Vansjø

På denne turen skal vi padle kano, fotografere, og overnatte i telt! Vansjø er Østfolds største innsjø med 25 mil strandlinje.

Venezia - reise og gateliv fotografering

Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like eventyrlig fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera. Dobbeltvaksinerte nordmenn med vaksinepass kan nå reise uhindret til Italia. Kurset arrangeres med alle forbehold og mulig forandring om reiserådene forandres den neste måneden.

Fotosafari på fiskeværet Veiholmen/Smøla

Spennende fotosafari på Nordmøre, Smøla er en av norges største og mest særegne øygrupper. Bli med lokalkjente og opplev den unike skjærgården, fiskeværet Veiholmen hvor “tiden har stått stille”, værbitte fyr, de særegne Tustnafjellene, det helt unike “prærielandskapet” og det magiske lyset.

Fotoworkshop på Færøyene - spektakulært, vilt og vakkert

Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og et helt spesielt landskap. Vi har reist Færøyene på kryss og tvers for å finne de beste fotostedene, og – ja – vi er blitt forelsket.

Landskap og portrett fotokurs på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm 20-22 august

Lær å få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på motivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, og frem til ferdig sluttbilde.

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

Estetikk og kreativitet. Workshop med Julie Pike

BLI INSPIRERT MED JULIE PIKE Julie Pike tar deg med på en vidunderlig to-dagers workshop på Brønnøya. Hun byr på sin kunnskap som portrett og motefotograf og veileder deg gjennom dagene på en veldig behagelig måte. Du blir fort glad i Julie. Med sin blide og direkte fremtoning vil du få hjelp til å gjenoppdage bruken av motlys og naturlig lys som får frem en fantastisk stemning i dine fotografier. Julie vil presentere og dele sin unike tilnærming til portrettet, inspirere og svare på alle dine spørsmål. Vi vil jobbe sammen i små grupper, men du vil også få en-til-en tid med Julie. Hver deltaker får muligheten til å presentere og diskutere sitt arbeid til hele gruppen. Hovedvekten vil være på portrett i naturlig lys og hvordan instruere personen du fotograferer. Fredag kveld samles vi til et hyggelig måltid med gode samtaler.

Makrofotografering med Terje Skåre 16/6 + 17/6

Dette er et rent praktisk fotokurs i Makrofotografering over to kvelder. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted!

MENTORPROGRAM I PORTRETTFOTOGRAFERING

Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Den enkelte deltakers utvikling settes i høysetet, og du vil få hjelp til å finne din egen fotografiske stemme og perfeksjonere det tekniske, både når det gjelder konsept, lyssetting, fotografering og redigering.

StartUP – Veien til en vellykket fotobedrift

StartUP er et online kursprogram for deg som vil realisere drømmen om å bli fotograf, og for deg som trenger en fresh restart av bedriften.

Landskapsfotoworkshop i Vestfold

Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til en tre dager lang workshop hvor vi fordyper oss i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. Workshopen holdes i sin helhet ute i naturen, og blir dermed et fint pusterom i en koronapreget hverdag. [Vestfold, 28.–30. mai 2021.]

Grunnkurs i fuglefotografering

Har du lyst til å lære hvordan du tar gode bilder av fugler? Dette kurset gir deg innsikt og ferdighet i de viktigste kunnskapsområdene for å lykkes innen fuglefotografering. Du lærer også smarte kamerainnstilinger. Mesteparten av kurset foregår i fuglerike områder i Tønsberg og på Nøtterøy – og du får all den veiledning du trenger underveis. [Vestfold, 7.–8. juni 2021]

Workshop i portrettfotografering

Denne portrettfotoworkshopen passer for deg som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs og innendørs. Kurset går over en kveld og to dager. Du får veiledning underveis samt tilbakemelding på bildene du tar. [Tønsberg 11.–13 juni 2021.]

Færder nasjonalpark workshop 2021

Fotoworkshop i Vestfold: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til en tre dager lang workshop hvor vi fordyper oss i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. Workshopen holdes i sin helhet i det vakre landskapet i Færder nasjonalpark, og blir dermed et fint pusterom i en koronapreget hverdag. [Tjøme, 25.–27. juni 2021.]

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 2.–4. juli 2021.]

StartUP – Veien til en vellykket fotobedrift

StartUP er et online kursprogram for deg som vil realisere drømmen om å bli fotograf, og for deg som trenger en fresh restart av bedriften.

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 21-25 juni.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.

Kurs i makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å stille inn kamera for nye blinkskudd.

Workshop Fuglefjell Finnmark

7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!

Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre 3/3 - på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre! Pga koronasituasjonen holdes kurset digitalt på ZOOM.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med fotograf Terje Skåre 4/3 på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Pga koronasituasjonen holdes kurset digitalt på ZOOM.

Veien til en bedre fotobedrift

8 ukers mentoringprogram med kunnskap, teknikk og inspirasjon. Perfekt for deg som vil drive en mer lønnsom og bedre fotobedrift, og for deg som vil gå fra hobby til profesjonell.

Redigering med Lightroom, grunnkurs

Blir himmelen for lys eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet? Lær å tilføre mer lys, få riktige farger og bedre detaljer i bildene. Nå kan du også få bildene dine til et annet nivå.

Akerselva Fotokurs

Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - Lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Kamera Trinn I - lær å ta gode bilder med ditt kamera

Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv dag/kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang.

Workshop i landskapsfotografering i Rondane

Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense. [Rondane fjellstue, 15.–19. september 2021.]
Åpne uskalert versjon i eget vindu