Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Rock the Kasbah!

Har du lyst til å bli med fotograf Marcel Leliënhof på en fotografisk reise, som du sent vil glemme?
Dette er en visuell reise i skygger, farger, mennsker, mangfold og historie.
Bli med da vel! Her trenger du ikke være en proff fotograf, du må bare være glad i å fotografere.
Har du lyst til å oppleve en annerledes fotografisk reise? Dette er en visuell reise i farger, skygger, mennesker, mangfold og historie. Workshopen er med Marcel Leliënhof, en norsk-nederlandsk fotograf og videoregissør. Marcel har holdt flere utstillinger, gitt ut fotobøker og er godt utdannet inne foto og reklame.
.
Vi starter vår workshop i egen rijad i Marrakech før vi reiser sørover, for å besøke kystbyen Essaouira.
Dette er byen som inspirerte både Jimmi Hendrix og Torbjørn Egner. Vi skal finne vår egen inspirasjon! Stemingen i byen er avslappet og kan by på mange flotte motiver for en fotograf.

Vi drar så tilbake til Marrakech hvor vi fortsetter å dokumentere livet i de travle, smale bakgatene, og opplever en fargerik by med stort mangfold og historie. I 1985 ble medinaen i Marrakech oppført på UNESCOS verdensarvliste. Under uken drar vi også opp til foten av Atlas fjellene hvor vi besøker et ekte Berber marked. Hit kommer folk ridende ned fra fjellene på esler for å selge alt som kan selges. Både den lokale doktoren og barbereren er på plass på dette fredags-markedet! Du tror det ikke før du får se det, men her blir du hensatt langt langt tilbake i tid. Berber markedet utfordrer deg på å måtte tenke utenfor boksen for å få tatt bildene du ønsker deg.
Ikke langt fra Marrakech finner vi Agafa-ørkenen. Vi reiser ut til La Pause, som ligger som en vannspeiling i ørkenen. Vertskapet tilbyr oss fotomuligheter med kameler, god lunsj og ikke minst stillheten som bare finnes her ute.
Marcel vil forelese og dele sine erfaringer og arbeidsmetoder. Dersom du vil oppleve et foto-eventyr helt utenom det vanlige, og du er villig til å utfordre deg selv, så nøl ikke med å melde deg på. Dette er en workshop i dokumentar og gatefotograferingens navn. Dette er kurset for deg som er glad i å fotografere, men ikke nødvendigvis har så stor kunnskap om foto. Har du lyst til å bli inspirert til å tenke utenfor boksen?
Ja da er dette turen for deg.
Du får også muligheter til å få vurdert ditt fotografiske arbeid av Marcel.

Flybilletter og reiseforsikring betales på egenhånd. Vi vil gi eksakt info. om hvilket fly vi kommer til å reise med, slik at alle kommer med samme fly.
Jorunn Mathisen er med som reiseleder og koordinator av workshopen. Hun kjenner Marrakech godt gjennom mange års handel i byen og hun kjenner også våre lokale samarbeidspartnere. Jorunn vil være vår "fikser" og guide gjennom hele uken. Ta gjerne kontakt med Jorunn for en prat rundt alt det praktiske og også for å få tilsendt fullstendig program. Vi har i tillegg også med oss vår marokkanske guide Hafid, som er født og oppvokst i Marrakech.
Marcel Leliënhof - Rock the Kasbah!
Rock the Kasbah!
Marcel Leliënhof
 - Dar Karma - vår private rijad I Marrakech
Dar Karma - vår private rijad I Marrakech
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu