Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Gate og reiselivs fotografering

Hent fram kunstneren i deg i vakre Venezia.
Etter 6 år med årlige fotoworkshop i Venezia er jeg tilbake med en ny invitasjon - nå som vi endelig kan møtes igjen etter pandemien.
Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia. Med sine 403 broer over 118 små øyer inviterer hun helt naturlig til 2 typer motiver - reiselivsfotografi og gatefotografi.
Vi ferdes i ikoniske og særdeles vakre omgivelser og gjør derfor ære på byen ved å stå opp grytidlig for å rekke soloppgangen ved Marcus plassen og Acedemia. Før byen våkner er vi på plass med kamera og trebensstativ for å finner det beste lyset, det beste motivet, det beste ståstedet.
Og når byen har våknet og du beveger deg blant det yrende folkelivet av beboere og turister, gjennom smale smug og over utallige broer vil du finne det ene inspirerende motivet etter det andre. Det er noe magisk med å ferdes i en by uten biler. Med kamera klart blir gatefotografering en lek i de filmsett- lignende historiske omgivelsene vi er heldige å ha som bakgrunn.
Og det er med intensjon og metode vi leter etter motiver som gir mer enn vanlige turistbilder.
Med bakgrunn som pressefotograf for Skandinaviske aviser i London i 30 år, som fotolærer og portrettfotograf nå med eget studio i London - lover jeg at du skal bli sett, hørt og oppmuntret til å hente fram det aller beste du kan få til med kamera. Det er DU og dine bilder som står i fokus for meg under dagene vi har sammen. Detaljerte bildegjennomganger og en til en undervisning er bærebjelken i denne workshopen. Mange deltakere har returnert igjen og igjen - selvfølgelig fordi byen fortsetter å levere som fotomotiv - men også fordi de setter stor pris på bilde-evalueringen og feedbacken som de får underveis.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu