Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vee Speers - kreativ workshop med fokus på historiefortelling

Endelig er hun tilbake i Norge!
Vee Speers er energisk, positiv og har en spennende og unik fotografisk stil. Hun vil fortrylle dere ved hjelp av en spesiell fargepalett og sine dramatiske bilder. Den Australske fotografen, som har gjort Paris til sin hjemby, inviterer til workshop og foredrag med fokus på historiefortelling gjennom inspirerende portretter. Du får tre dager fylt med inspirasjon, magi, rariteter, nydelig modeller, fotografering, foredrag, latter, energi, rekvisitter, styling og mye mer.
Bli med å utfordre deg selv.
Sammen med Vee Speers får du hjelp til å finne din kreativ energi og gi et tilskudd til dine fotografiske ferdigheter. Vee vil presentere og dele sin unike tilnærming og inspirasjon til portrettfotografering etterfulgt av spørsmål og svar. Du får individuell inspirasjon og mye tid i grupper.
Hver deltaker får muligheten til å presentere sitt arbeid, fotografere modeller og motta råd om hvordan man kan utvikle historienes kunst gjennom portretter, kostymer og rekvisitter.
Workshopen er åpen for alle og du trenger ingen spesielle tekniske ferdigheter.
Undervisningen foregår på engelsk og er begrenset til 15 deltakere.

Vee Speers gjorde braksuksess med serien The Birthday Party, hvor hun fotograferte portretter av kostyme kledde barn på en imaginær bursdagsfest. Den utvaskede fargepaletten og rare kostymer skapte tidløs kvalitet som ble utgitt i bokform og utstilt verden over. De poetiske bildene er tatt i øyehøyde og trekker betrakteren inn i barnas verden - en merkelig og annerledes verden.
Australske Vee Speers forelsket seg i fotografi i en tidlig alder og har sagt: "I didn't choose photography, it chose me”.
Med sine dramatiske og spennende historiefortellinger gjennom portretter, engasjerer Vee med sine kunstfotografier over hele verden.

Hun er kjent for sin helt spesielle visuelle stil og hennes fotografier er derfor unike og veldig gjenkjennelige. Vee oser av energi og varme og med sin lekenhet til fotografiet blir du fort betatt av hennes vennlige vesen. «Jeg liker ikke å følge mengden. Jeg liker å forføre, med fotografier som er urovekkende og vakre, men som gir rom for seeren å komme inn i min verden».

For mer informasjon og påmelding:
http://www.blueberryphotography.no/workshops/workshop-cre...e-speers22

Vee Speers -
Vee Speers
Vee Speers -
Vee Speers
Vee Speers -
Vee Speers

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu