Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop Fuglefjell Finnmark 2022

7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!
Workshop/fotokurs fuglefjell
7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med turer til fuglefjell på Loppa øy og på Magerøya. Du vil få masse tid til egen fotografering av fugler og flotte landskap. Vi viser deg de beste stedene! Vi lover spennende og avkoblende dager på fugleøyene lengst nord i Norge. Loppa (3 dagers tur) har trolig det mest varierte fuglelivet av alle tilsvarende fuglefjell. Her finnes både Alke, Lunde, Havørn, falker og ryper - og mange andre arter. I tillegg har øya en fantastisk flott natur. Her bor vi i telt tett innpå naturen og fuglelivet.
På Magerøya blir det tur til vår nordligste havsulekoloni på 71 grader N, som også har en stor bestand av havørn.
Tur også på vidda hvor vi opplever Brushaner i vårens spill!

Kursinformasjon
Naturopplevelse - fugle-og naturfoto - midnattsol - friluftsliv/felleskap
Alta fhs har 20+ års erfaring med fotoworkshops på fuglefjellene på Finnmarkskysten. Denne kunnskapen får du del i som deltaker på vår workshop! Vi kjenner de lokale forholdene - når er lyset best? - når er aktiviteten hos de ulike fugleartene størst, og hvor finner vi dem? Vi gir også individuell veiledning og hjelp for bedre bilder + tilbakemelding på bildene dine.
Tema: Naturfotografering/fuglefoto, digitalfoto, digital bilde-behandling og bildevurdering. 3 dagers tur til Loppa øy og fuglefjell. Bilde-behandling og fotoopplegg/rundtur i Alta. Foto-tur til flotte naturperler på Magerøya (71 grader N!) og fuglefjell med bl.a. havsule; 2 dager.
Brushanekamp på fjellmyrene!
Totalt 7 dager.
Små grupper - max 12 deltakere.
(Flere bilder fra Loppa og Magerøya - se boka Ørnelandet - ISBN9788299769822) Video fra workshopen på link nedenfor.

Mer info: photography.no
Påmelding til askeland@naturfoto.net
Alle fotos: Per Arne Askeland - Lunde i midnattsol
Lunde i midnattsol
Alle fotos: Per Arne Askeland
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu