Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Opplev Gran Canaria med kamera!

Gran Canaria forbindes ofte med billig masseturisme og strandliv. Men øya har så ufattelig mye å mer å by på. Naturen er aldeles særegen på grunn av øyas vulkanske historie og tropiske beliggenhet. Gjennom århundrer har øyas folkeliv blitt til gjennom en kulturblanding av urfolk samt engelsk og spansk herredømme. Bli med og opplev denne fantastiske og mangfoldige øya med ditt eget kamera.
Gjennom en fire dagers workshop får du anledning til å utvikle din inspirasjon og dine ferdigheter innen fotografering – og oppleve fantastiske og mangfoldige Gran Canaria. Vi reiser omkring i fjellene og de sjarmerende gamle landsbyene på den nordlige delen av øya. I tillegg til byene Teror, Artenara, Firgas og Arucas – foruten den sjarmerende gamlebyen Vegueta i Las Palmas.

Gran Canaria har utrolig mye å by på når det gjelder natur og landskaper. Øyas vulkanske historie danner grunnlaget for spennende fjellformasjoner og den tropiske beliggenheten ute i havet gjør at øya har et planteliv av de sjeldne. Naturen spenner fra de vakre sanddynene i ørkenen i Maspalomas til de frodige dalene nord på øya og de mektige klippene sentralt på øya. Vi besøker alle disse områdene og fotograferer og tar også turen til øyas høyeste topp, Pico de las Nieves (1949 moh) hvor vi får en magisk utsikt.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2021/12/opplev-...amera-2021
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Gran Canaria
Fotoworkshop på Gran Canaria
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Gran Canaria
Fotoworkshop på Gran Canaria
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Gran Canaria
Fotoworkshop på Gran Canaria
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu