Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i landskapsfotografering i Rondane

Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av Norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense.
I løpet av workshopen får du muligheten til å bli med på å utforske spennende natur i fjellet. Vi tar deg med til de mest spennende stedene i Rondane og lar oss begeistre av både de majestetiske fjellene, fossefallene og detaljene i landskapet vi beveger oss.
Vi er tilgjengelige for deg gjennom hele workshopen og bistår både med veiledning i felt og tilbakemelding på bildene tatt under workshopen for å hjelpe deg å fortelle din historie om Rondane. Vi ønsker å inspirere deg til å se landskapet på en ny måte og lære deg nyttige fototeknikker for å skape magiske høstbilder.

Vi kommer til å bruke så mye som mulig av tiden utendørs slik at vi får med oss skiftningene i vær og lys i løpet av dagen.

Gjennom intensive fotodager i høstfjellet ønsker vi å inspirere deg til å se landskapet på en ny måte og å lære deg nyttige fototeknikker for å skape de magiske bildene.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2022/09/fotowor...ndane-2022
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Rondane
Fotoworkshop i Rondane
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Rondane
Fotoworkshop i Rondane
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Rondane
Fotoworkshop i Rondane
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu