Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nordlyfotoworkshop i Lofoten

Nordlys, mørketid og magisk kystlandskap! Kunne du tenke deg å bli med på en workshop hvor du lærer å fange dette med kamera? Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til en intensiv vinterworkshop i Lofoten hvor han deler av sine kunnskaper innen fotografering og redigering. [Ballstad i Lofoten, 4.–9. januar 2022.]
Denne workshopen har spesielt fokus på nordlyset og vinternatten i nord. Å ta spennende nordlysbilder handler gjerne om mer enn å fange fargespillet på himmelen. Vi er spesielt opptatt av å skildre samspillet mellom nordlysets variasjoner og landskapet på denne workshopen.

Under workshopen får du bli med til de beste stedene på de optimale tidspunktene. Du lærer gode kamerainnstillinger og andre praktiske ting du må vite for å lykkes med nordlysfotografering. Du må være forberedt på lange kvelder og kanskje noen nattetimer. Det uforutsigbare og varierte nordlyset bestemmer agendaen. På dagtid underviser og veileder jeg i fotoredigering med programmer som Lightroom og Photoshop i kursrommet på Ballstad. Bjørn er en av landets mest erfarne instruktører i disse programmene.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2022/1/nordlysf...anuar-2022
©Bjørn Joachimsen - Nordlys over Reine i Lofoten.
Nordlys over Reine i Lofoten.
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Nordlys i Lofoten.
Nordlys i Lofoten.
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Nordlys i Lofoten.
Nordlys i Lofoten.
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu