Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Venezia - reise og gateliv fotografering

Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like eventyrlig fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera.

Dobbeltvaksinerte nordmenn med vaksinepass kan nå reise uhindret til Italia. Kurset arrangeres med alle forbehold og mulig forandring om reiserådene forandres den neste måneden.
`Fantastiske dager i Venezia! Jeg deltok på workshop i Venezia våren 2018 med et ønske om å komme i gang igjen etter noen år med lite fotografering. Møtte Nina og en annen kursdeltager dagen før workshopen startet og det var som å møte noen man allerede kjente. Nina er tilstede, ekte og bidro med sin væremåte til å skape en trygghet og et fellesskap i gruppen som gjorde at alle, uavhengig av fotografisk nivå utfordret seg selv fotografisk og deltok aktivt i gruppen. Selv om dette var femte gangen hun holdt denne workshopen var det ingenting som tydet på at dette var noe om gikk på autopilot. Alt var godt planlagt, både når det gjelder det fotofaglige, gjennomføring av utflukt for å fotografere og sosiale sammenkomster. Programmet gir rom for å prøve seg på flere ulike stilarter og tilnærminger til fotografi og er svært godt sammensatt. Daglige billedgjennomganger og diskusjoner bidrar til å løfte en fremover ogoppover. Jeg reiser hjem fra Venezia med lyst på mer, lyst til å komme tilbake for å fotografere byen jeg så vidt har blitt kjent med. Gjerne på workshop med Nina Rangøy. Sterk anbefaling! ` Roar Eriksen

Program:
Torsdag
Etter ankomst og innkvarteringpå hotellet samles vi for å bli kjent med hverandre og hva dagene skal inneholde. Jeg gir deg faglig input på temaene reisefotografering og gatefotografering, før vi fortsetter til felles middag på en lokal restaurant.
Fredag
Vi står relativt tidlig opp for å få med oss godt fotolys og drar ut på felles fotosafari til det yrende frukt og fiske markedet. Slik kommer vi i gang, og jeg vil være på plass, behjelpelig med råd og vink. Vi går tilbake til hotellet for frokost og fortsetter deretter med dagens faglige input. Så er dagen din til å disponere som du vil: når du vil hvile, løse oppgavene, spasere, utforske og finne dine favoritt motiv. Du jobber alene, eller kanskje i
tospann om du ønsker. Vi spiser sen middag så vi først får tid til bildegjennomgang og bilde-kritikk, der vi trener på evnen til å betrakte og gi verbal tilbakemelding.
Lørdag
I dag står vi opp før solen for felles avmarsj til Markusplassen og fotografering i soloppgangen. Etter frokost reiser vi i felleskap med båt til Burano, øya 11 km utenfor Venezia, kjent for sine mangefargede hus og slag av blonder og kniplinger. Vi spiser lunch sammen før vi fortsetter fotograferingen Vi spiser middag ute før vi går tilbake til hotellet for en lang, hyggelig og grunding feedback session på bildene vi har tatt denne dagen.
Søndag
Foruten frokost og dagens input vil dagen være til din disposisjon der du fotograferer i ditt eget tempo, jobber med ditt spesielle prosjekt og kanskje går tilbake til motiver du vil jobbe mer med. Denne dagen legger jeg opp til tid til individuell feedback til hver enkelt og når vi samles til kvelden er målet at bildene viser de bevisste valgene du har tatt.
Mandag
Avreisedagen bruker du som du vil, mer fotografering, kanskje shopping, kanskje begge deler. Du får uansett en siste input fra meg med deg på veien så at du kan sette pris på hva du kan, gjøre mer av det, og vise deg fram.

Nina Rangoy - Academia Soloppgang
Academia Soloppgang
Nina Rangoy
Nina Rangoy - Burano
Burano
Nina Rangoy
Nina Rangoy - Deltagere på Markusplassen
Deltagere på Markusplassen
Nina Rangoy

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu