Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Portrettworkshop i Sofia

Portrettfotoworkshop i Sofia – Bulgaria: Fotografene Henrik Beckheim og Bjørn Joachimsen inviterer til en workshop i portrettfotografering – fullpakket med inspirasjon, læring og opplevelser i en av Europas eldste, og mest spennende byere – Sofia. Gjennom fire intensive dager og kvelder får du en skikkelig vitamininnsprøytning som skal gjøre deg til en mer kreativ og spennende portrettfotograf. [Sofia, 12. – 15. mars 2020.]
Sofia er en særdeles spennende lokasjon for fotografering – og ikke minst portrettfotografering. Byen er en av de eldste hovedsteder i Europa – mer enn 3.000 år gammel. I tillegg til romersk arkitektur er Sofia en av de europeiske byene som har mest å by på innen moderne arkitektur. I løpet av workshopen vil vi jobbe bevisst med å utnytte de spektakulære kulissene som finnes i Sofia.

Vi søker alltid nye kreative utfordringer innen fotografering av mennesker og bruker mye tid på å studere lysets skiftninger. Vi ønsker med denne workshopen å inspirerer deg til å observere og utnytte ulike lyskvaliteter som naturen byr på – i en urban kontekst.

Denne workshopen gir deg en mulighet til å jobbe med profesjonelle modeller fra modellbyrået Intermodels, og få veiledning fra to erfarne fotografer. Underveis i workshopen vil Bjørn gi to forelesninger innen digital arbeidsflyt. Målet er å hjelpe deg til å jobbe mer effektivt med bildematerialet fra du er ferdig med fotograferingen til du leverer bildene til kunden. Forelesningene tar for seg arkiv, lagring, sikkerhetskopiering samt redigering av RAW-filer med Lightroom og Photoshop.

Du finner mer info og påmeldingsskjema her:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2020/03/portret...imsen/2020
©Bjørn Joachimsen - Portrettfotoworkshop i Sofia
Portrettfotoworkshop i Sofia
©Bjørn Joachimsen
Henrik Beckheim - Portrettfotoworkshop i Sofia
Portrettfotoworkshop i Sofia
Henrik Beckheim
©Bjørn Joachimsen - Portrettfotoworkshop i Sofia
Portrettfotoworkshop i Sofia
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu