Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kropp i bevegelse

En workshop med mye praktisk jobbing både fra salen og backstage. Fokuset disse tre dagene å ta bilder av kropp i bevegelse og mer dokumentariske bilder backstage. Du kan gjøre begge deler eller velge om du vil jobbe foran eller bak scenen.

Kurset passer for deg som har fotografert en del fra før. Vi skal denne helgen ta bilder av
forestillingene og det som foregår bak scenen. Fokuset disse tre dagene ligger på å ta bilder av ”Kropp i bevegelse.” Nøkkelen er å lære når du skal ta bilde for å fange bevegelsen. Deretter går vi videre til det beste lyset og bakgrunnen for bilde.

I tillegg til bilder av det som skjer på scenen kan vi bevege oss backstage for å være “flue” på veggen før, under og etter forestillingen. Dette blir mer dokumentar-stil på hva som foregår i kulissene under en danseoppsetning

KGB dans & ballett setter opp Nøtteknekkeren for 19. gang og har med seg Opus 82 som har egne blåsere til denne produksjonen. I tillegg kommer profesjonelle lyd- og lysfolk som gjør forestillingen til en meget profesjonell oppsetting. Hovedrollene blir danset av studenter fra ballettlinjen på Kunsthøyskolen i Oslo. De blir flankert av dyktig barn og unge fra 6-25 år og noen voksne.

Kurset holdes av Anette Asbjørnrød som har jobbet som fotograf siden 2003. Hun er utdannet ved Oslo Fotokunst Skole, Høyskolen i Volda, Bilder Nordic i tillegg til flere masterklasser med noen av de beste fotografene i verden innen portrett-, kunst- og dokumentar-foto. De siste 12 årene har hun holdt kurser i inn- og utland, og undervist i foto på videregående skole. Anette har danset i mange år, og undervist i dans, turn og Rytmisk Sportsgymnastikk.

For påmelding og/eller mer info: post@anetteasbjornrod.no, eller mobil 97074969


Sted: Bærum Kulturhus
Dato: 10-12. desember. Starter kl. 14.00 fredag. Avsluttes ca 21.00 søndag.
Antall plasser: 5
Påmeldingsfrist: 1. november
Kursavgift: 4990,-
Depositum: 2400,- betales ved påmelding. Resterende 2 uker før kurs
Påmeldingen er bindende og plassen er sikret når depositumet er betalt.
Deltagerene må selv sørge for: Overnatting, transport og mat/drikke
Ta med: Kamera, objektiver, PC/Mac, minnepinne
Til informasjon: Det forventes at hver deltager leverer 10-20 redigerte bilder til fritt bruk for KGB dans & ballett innen 10 dager etter endt kurs. Brukes primært til neste Nøtterknekkerforestilling.
For mer info ang Bærum Kulturhus: www.baerumkulturhus.no

Kristne Glenne - Nøtteknekkeren
Nøtteknekkeren
Kristne Glenne
Ballett
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Anette A.
Kurset er fullt.
15.11.2021
Anette A.
Det er kun 1 plass igjen på dette kurset:)
27.10.2021
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu