Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Gatefotografering på Cuba

NÅ er det tid! Bli med på fotoworkshop og fang tidsånden på Cuba – før det er for sent. Dette blir en enestående opplevelse. Lær å bli en BEDRE fotograf samtidig med at du tar FENOMENALE bilder.
«Gatefotografering på Cuba» er en fotoworkshop som tar til i begynnelsen av april. Dersom du ønsker å utvikle ditt fotografiske uttrykk, da er dette workshopen for deg. De to kurslederne, Otto von Münchow og Sven Creutzmann, er profesjonelle, erfarne fotografer som kjenner Cuba ut og inn.

Cuba-workshopen er en unik mulighet til å oppleve denne vakre karibiske øya, møte dens vennlige befolkning, hverdagens sensuelle rytmer som finnes overalt, og ikke minst blandingen av tidligere spansk kolonial og afrikansk kultur som fortsatt har så stor innflytelse på alt som rører seg på Cuba.

De første dagene av workshopen tilbringer vi i Havanna, for å fotografere den vakre gamlebyen og andre landemerker, samt dagliglivet slik som det utspiller seg på gata. Som med alt på Cuba, er Havanna en merkelig blanding av forfall, intens liv og levnet, mettede farger, sensualitet, musikk og revolusjon. Workshopen faller sammen med feiringen av 1. mai mens vi er i Havanna, noe som selvsagt byr på enda flere gode fotomuligheter. Etter et par dager i Havanna fortsetter vi deretter reisen til Trinidad, en av de kanskje mest naturskjønne, koloniale byer i Cuba. Vi bo på en sjarmerende strand like ved Trinidad, noe som gjør det enkelt å ta en dukkert i det varme, karibiske havet etter en lang dag med fotografering. Trinidad vil være base de resterende dagene av workshopen.

Kurset handler mindre om teknikk enn om bilder, men selvsagt skal vi også snakke teknikk når og hvis det er nødvendig. Hovedfokus er imidlertid på bildespråk og den kreative prosessen.
Otto von Münchow - Kvelden senker seg over Havanna
Kvelden senker seg over Havanna
Otto von Münchow
Gatekunst og propaganda i bydelen Marianao
Otto von Münchow - Fotografering i Valle de los Ingenios
Fotografering i Valle de los Ingenios
Otto von Münchow
Deltaker på forrige workshop i ferd med å fotografere lokalbefolkningen
Otto von Münchow - Kveldsstemning langs El Malecon
Kveldsstemning langs El Malecon
Otto von Münchow
Folk samles alltid langs strandpromenaden El Malecon som løper langs hele Havanna

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu