Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

John Denton i Bergen - portrett og akt workshoper.

Kreativ Foto Bergen kan tilby hele 5 forskjellige workshop med den anerkjente engelske fotograf og kursholder John Denton med spesialitet innen kreativ lyssetting og aktfoto.
Etter en vellykket Inspirasjonsdag med fokus på aktfotografering i Bekkalokket Fotoklubb 30.april 2016, har vi i Kreativ Foto Bergen, fått John Denton tilbake til Bergen for nå å kunne tilby flere workshops i løpet av en 6 dagers periode. Her finner du garantert noe som passer deg med både tidspunkt og tema. Prisene ligger lavt, da Kreativ Foto Bergen organiserer som vanlig disse workshopene helt og holdent non-profit.

John Denton høstet stor begeistring på Inspirasjonsdagen med sin kunnskap og sin entusiastiske undervisning. Med 50 deltakere fordelt på 4 grupper og kun en dag, så sier det seg selv at det kun var en smakebit hver enkelt deltagere kunne få da. Denne gangen tilbyr vi hele 5 forskjellige workshops fordelt på 5 dager. 3 heldagskurs og to kveldskurs, og alle med varierte tema, men selvsagt i kjent John Denton stil. Vi begrenser hver av heldagskursene til maks 8 deltagere og de to kveldskursene med maks 4 deltakere hver. I tillegg har John Denton med seg 2 av hans modeller fra Team Denton og det vil bli anledning til å forsøke seg bak kamera selv også.

John Denton er anerkjent fotograf, foredrag og kursholder i England. Han har også drevet kursvirksomhet i andre land, blant annet Portugal. Han har stort fokus på aktfotografering og dette er noe han anbefaler enhver fotograf å jobbe med på et tidspunkt i sin ‘karriere’ for virkelig forstå lys og positur av den menneskelige form. 2 av workshopene er fokusert på aktfoto, mens de 3 andre er en blanding av flere stilarter. Les mer om de enkelte workshopene på siden vår.

www.kreativfotobergen.com

Ved tidlig påmelding/innbetaling FØR 1. februar gis en rabatt på 10%

Se mer av John Denton’s arbeider her:
http://www.JohnDentonTraining.com/
http://dentonphotography.blogspot.no/
http://dentonnudes.tumblr.com/
John Denton - 5 dager 5 workshops
5 dager 5 workshops
John Denton
John Denton - 'The Bare Essentials'
'The Bare Essentials'
John Denton
John Denton - Introduksjon til Aktfoto
Introduksjon til Aktfoto
John Denton

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu