Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bildepresentasjon - tilbakemelding på dine bilder

Dette kurset er for deg som har deltatt på minimum et grunnkurs i foto tidligere, eller har tilsvarende kunnskaper. På kurset vil vi ha en presentasjon rundt bilder og bildeinnhold, hvordan lage et godt bilde. Deretter blir det bildevisning og tilbakemelding på dine bilder. Erfaring fra bildevisning viser at man får veldig mye inspirasjon, øver seg opp til å «få blikk» for bedre bilder – og løfter seg veldig på tilbakemelding på egne bilder.
Kursinnhold:
– Hva er et bra bilde?
– Komposisjon
– Lys og lysforhold
– Formidling
– Bildevisning, alle har med 3 bilder (digitale)
– Tilbakemelding på dine bilder
– Oppsummering og evaluering; tips og råd på veien videre

Ved påmelding vil du motta et par oppgaver for å fotografere bilder til bildevisningen. Det vil også være en fri oppgave dersom du ønsker å velge bilder fritt til bildevisningen.

Tilbakemelding fra deltaker på et tidligere kurs:
«- Dette fotokurset var veldig bra, nå føler jeg virkelig at jeg har lært dette. Det pedagogiske opplegget med blanding av teori og praksis var virkelig bra. Tusen takk. Hilsen Odd Solheim»
«-Evaluering 6 av 6 (best), Totalinntrykk: Bra! Lærte masse!!! Vil på kurs igjen i redigering og mer om fotografi». Hilsen Anne Christine Dybwad.»

Kursleder: Fotograf Solveig Grande. Grande holder en rekke populære fotokurs og får gode tilbakemeldinger på kursformen og læringsutbyttet på kursene. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer. Hun har fotostudio i Nesoddparken og 13 års erfaring som fotograf.

Oslo: Lambertseter gård, Langbølgen 2b, rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon.

Er det gave? Vi har fine gavekort.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu