Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Innføringskurs i Lightroom i Ålesund

Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset i Lightroom går over en hel helg og hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset passer for deltakere som har få eller ingen forkunnskaper i Lightroom.
Det geniale med Lightroom er at du får et komplett verktøy for å ta deg av hele arbeidsflyten med digitale bilder. Lightroom representerer en liten revolusjon innen digitalfoto.

Du lærer gode rutiner slik at du heretter finner alle bildene dine – alltid!
Du lærer å redigere bilder med de flotte verktøyene i Lightroom slik at du får det beste ut av bildene dine.
Du lærer hvordan du deler bildene dine til nettsider og i sosiale media på en enkel og oversiktlig måte.
Kurset passer for deg som er helt fersk med Lightroom, eller som har jobbet litt med programmet men ønsker å bedre innsikt i arbeidsflyt og bildebehandling med Lightroom. Kurset er bygd opp slik at man tar for seg emnene grundig og gjør praktiske øvelser hele veien. Det legges vekt på import, bibliotek, fremkalling/bildebehandling og eksport – det vil si alle de grunnleggende tingene man bør beherske før man går videre til mer avansert bruk av Lightroom. Gjennom de praktiske øvelsene får du ferdighetene som gjør at du kan jobbe effektivt med Lightroom på egen hånd etter gjennomført kurs.

Mer info her
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu