Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinter workshop på Senja

Vinterlyset i NORD er helt magisk! De siste årene har det vært enorme mengder, kval (knølkval og spekkhuggere) i fjordene på yttersiden av Senja. I tillegg; fantastisk nordlys. Nå kan du oppleve alt dette sammen med fotograf Trym Ivar Bergsmo. Han blir veileder og underviser i “arktisk vinterfotografering”.
For andre året på rad kjøres denne workshopen, som også har en høy opplevelsesfaktor.
Vi skal ut på havet i en stor Zodiac (stor gummibåt), med god plass og nærhet til havskorpa for å ta bilder av kvalen. Det arktiske lyset i januar er helt fantastisk, og sjelden kan man oppleve kombinasjonen : LYS og DYRELIV sterkere enn på Senja når været slår til.
Ekspedisjonsbåten ligger rett ved stedet der kurset arrangeres, og hvor vi også skal ha base. Vi satser på å komme oss på sjøen så ofte som mulig under workshopen. Dersom været er for rufsete ferdes vi langs land hvor vi også kan fotografere kval.
I tillegg vil vi jakte på det magiske nordlyset på spennende steder på yttersiden av Senja.
Vinterlandskapet på yttersiden av Senja, med de bratte, snødekte fjell er overveldende. Landskapsfotografering vinterstid blir derfor en naturlig del av workshopen.
Det blir forelesninger og presentasjoner om fototeknikk, bildebehandling, oppgaver og ikke minst tilbakemeldinger på dagens fotofangst. Trym kommer også til å ha fotodemonstrasjoner ute, hvor han viser sin egen framgangsmåte når han fotograferer, hva han ser etter, tenker på og er opptatt av når han tar sine bilder.
Det er kun plass til 8 stykker i workshopen. Dette vil gi relativt god tid til individuelle tilbakemeldinger og feedback.
Vi skal bo på Posthuset Expedition Logde (www. http://basecampsenja.no), som er et sjarmerende sted helt i sjøkanten! Posthuset ligger på Skaland Senja, ca 60 km fra Finnsnes (en liten time med bil fra Finnsnes). Alle måltider er inkludert i workshopen, og middagen vil i stor grad være med råvarer fra Senja.
Kurset passer for de som har fotografert en stund og som vil komme videre med fotograferingen og som samtidig er klar for et vintereventyr i NORD, blant kval, nordlys, dype fjorder og vinterkledde Senjafjell.

Påmeldingsfristen er 19.11.2015.

Spørsmål eller detaljert program fås ved påmelding/henvendelse til:
trym@bergsmo.no , eller
mobil: 911 31 744
 -
T I Bergsmo - En av strendene vi oppsøker under oppholdet
En av strendene vi oppsøker under oppholdet
T I Bergsmo
Vinterfotografering ved kysten
T I Bergsmo - Nordlys
Nordlys
T I Bergsmo
Nordlys over Bergsfjorden

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu