Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoeventyr i vakre Lancaster!

Bli bedre kjent med fotografen i deg - mens du utforsker noen av Englands vakreste områder. MORSOMT OG LÆRERIKT
Bli med fotografene Marina Tennefoss og Anette Asbjørnrød til Lancaster, en historisk by ca. en times togtur fra Manchester. Her kan du utforske fotografen i deg samtidig som du blir kjent med en vakkert del av England. Du får innføring i komposisjon, bruk av naturlig lys, fargelære og kamerateknikker på en enkel måte slik at du kan ta de bildene du ønsker. Fotografene har en avslappet og morsom undervisningsstil samtidig gir de mye av seg selv og sin egen erfaring. Begge to jobber heltid som fotografer og har undervis i mange år.
Hele området byr på fantastiske fotomuligheter. Her kan du skape landskapsbilder med bølgende åser og tåkeslør. Herskaplige parker og gods er som skapt for modell- og portrettfoto. Sommerfugelhuset er spennende for den macro interesserte. Historiske byggninger som bakgrunner for gatefotografene. Byen byr også på gode matopplevelser, og hva er mer naturlig enn en pub til pub runde for et møte med det virkelige England - engelskmennenes møteplass nr. 1.
Tilbakemeldinger fra tidligere kurs er: undervisningen er lett og følge og avslappet, mange praktiske oppgaver gjør at stoffet sitter, Marina og Anette gir mye av seg selv og det skaper en varm og trygg atmosfære, de har gitt meg foto-gleden tilbake.
Stikkord for kurset:
Kontroll over eget kamera
Lær lyssetting med enkle midler
Komposisjon og fargelære
Ta gode portretter
Skap magiske ferieøyeblikk

Pris: 7100,- (depositum 3000,- betales ved påmelding). Prisen inkluderer kurs 4900,-, overnatting i dobbelt rom med frokost 2200,- som betales direkte til hotellet. (Tillegg for enkeltrom 2000,-).

Tidsrom: 21 - 25. oktober 2015
Frist for påmelding: 10. september 2015
Ta med: Kamera, bærbar datamaskin og minnepenn.
Kurset passer for alle, og er basert på digital fotografering.
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Anette A.
Hei, denne artikkelen har dessverre fått et par feil i teksten. Vi beklager, men vet ikke hvordan vi skal få rettet det :( MEN sjekk denne isteden www.anet.photos, eller FB: Photographer Anet
Mvh Anette
14.8.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu