Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Øyvind Hjelmen på Halsnøy Kloster

For femte år på rad inviterer Halsnøy Kloster til workshop med Øyvind Hjelmen i svært spesielle omgivelser. I år er workshopen lagt til 11.-16. august.
ØYVIND HJELMEN har arbeidet med fotografi i 20 år, han har hatt utstillinger i 14 land og hans arbeider er innkjøpt til samlinger både i Norge og i utlandet. Foruten å undervise ved egne workshops har han vært foredrags- og workshopholder ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo, og han holder også workshops for næringslivet, for eksempel Statoil. Han har i tillegg vært gjesteforeleser ved American Intercontinental University i London.
Øyvind Hjelmen har gitt ut tre bøker; Sentimental med Sunnhordlandsforfattarane (Eide Forlag, 2005), Ri Vinden med Per Jan Ingebrigtsen (Bokforlaget Publica, 2009) og Elsewhere (Kehrer Verlag, 2011).

HALSNØY KLOSTER ble grunnlagt som Augustinerkloster i 1163, og mellom klosterruinene ble det i 1841 oppført et hus som i dag er hovedhuset på klostertunet. Halsnøy Kloster er en del av Sunnhordland Museum, og ligger i praktfulle omgivelser ved innløpet til Hardanger-fjorden. Klosteret har i de senere årene vært et senter for kunst og kultur, med konserter, utstillinger og andre typer arrangementer.

WORKSHOPEN vil fokusere på den enkeltes vei mot et eget personlig fotografi, enten man leter etter et slikt uttrykk, eller man ønsker å rendyrke det man har.
Det blir foredrag, en-til-en undervisning, utfordringer, og 4 ½ interessante og spennende døgn. Vi forsøker å få til at alle bor i hovedhuset, og at alle måltider inntas sammen. Slik tror vi på at en intim atmosfære for workshopen vil bidra til gjensidig kreativ inspirasjon hos alle.

Finn mer informasjon her: http://www.oyvindhjelmen.com/news]
eller kontakt Øyvind Hjelmen på oh@oyvindhjelmen.com

se også Halsnøy Klosters hjemmeside:Link tittel her
Øyvind Hjelmen - Moments Reflected #1
Moments Reflected #1
Øyvind Hjelmen
 - Halsnøy Kloster
Halsnøy Kloster
 - Halsnøy Kloster
Halsnøy Kloster

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu