Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs lyssetting og kreativitet.

Det er lyset som gir stemning og liv i alle type bilder. Derfor et det helt avgjørende å lære se 'å se lyset' hvis man vil ta flotte portretter eller bilder av landskap og dyr. Dette kurset handler om lyssetting, og mulighetene vi har med kreativ fotografering.
På kurset bruker vi studio blitser, og kan med det skape lyssetting som vi vil. Dårlig, fint og kult lys blir veldig visuelt, og da lærer man mye om 'å se lyset' før bildet er tatt. Du lærer bruk av en blits og flere blitser sammen med softbokser, låvedører, snoot, bikube og reflektorer for å skape bildet du ønsker. En modell er med oss hele dagen. Deltakere får praktiske oppgaver som ideer, og ut fra det bruker riktig utstyr, lys og farger, men hovedtema er Se lyset. Mulighetene er utrolige, og vi bruker mange utradisjonelle settinger som vil gi inspirasjon til egen kreativitet. Med riktig teknikk kan det bli flotte portretter ved å bruke en lommelykt, og med litt fantasi blir det virkelig artige bilder med enkelt utstyr fra en leketøysbutikk. Vi lærer deg teknikk og triks. Vi skal også jobbe med poseringer som er nødvendig for et bra portrett.
Kurset krever at du har speilrefleks eller SLT og forstår bruk av blender, lukker og iso. Kom med tomme minnekort og nok batterier. Pris for kurset kr 1780,00 pr pers inkl drikke til mat. Vi spiser medbrakt lunsj kl 1230.

Kurset starter kl 1030 og vi avslutter ca kl 1700. Maks antall på kurset er 4 stk. Til oss er det kun 90 minutter med bil fra Oslo, og 2 timer fra Skien, og 1 time fra Hønefoss. Kjøretid fra Hokksund til oss er ca 25 minutter. Vi henter og bringer fra Hokksund dersom du bruker buss eller tog.


Send oss en email for påmelding: mailto: post@naturfotografen.com. Mer informasjon om oss og Fotokurs finner du på vår hjemmeside www.naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu