Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto-workshop på Flor & Fjære

Stavanger foto har gleden av å invitere til en svært spennende fotoworkshop på idylliske Flor & Fjære. Workshopen arrangeres i sammarbeid med Nikon Norge, og med på laget har vi de annerkjente naturfotografene og Nikon-ambassadørene Roger Brendhagen og Roy Mangersnes.
Selve workshopen finner sted inne i fjorden på idylliske Flor & Fjære. Her er det nok av flotte motiver til alle, fra fargerike blomster til flotte landskaper. Workshopen består av både teori og praksis, og vi skal innom tema som blandt annet landskap, natur, makro og filterbruk. I tillegg blir det selvsagt nok av tid til å utforske øya og fotografere på egenhånd. Workshopen ledes av noen av norges beste naturfotografer, makroeksperten Roger Brendhagen og naturfotografen Roy Mangersnes. Her er det garantert noe å lære!

Vi stiller selvfølgelig med et godt utvalg av utstyr tilgjengelig for utlån. Kunne du tenke deg å prøve litt annen optikk, vil du gjerne teste Lee-filter eller ta med et stativ på en prøvetur? Da er dette en ypperlig sjanse til å prøve utstyret i praksis og få opplæring av erfarne fotografer.

I tillegg til selve workshopen blir det selvfølgelig også omvisning i parken, og kjøkkensjef André Mulder serverer en 6-retters varm lunsjbuffet med dessert og kaffe. Her er det altså en opplevelse utover bare foto så det er ingen grunn til å la din bedre halvdel sitte hjemme!

Info:
Tid: Lørdag 9 mai, kl. 09.30-16.00
Oppmøte: Kl 09.30 ved Skagenkaien med MS Rygerfjord.
Pris: 1200,- pr pers. Betaling skjer via faktura som du mottar etter påmelding.
Flor & Fjære -
Flor & Fjære

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu