Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Mentor program

Tilbudet er til deg som ønsker å jobbe med individuelle fotoprosjekter, med det mål å fullføre prosjektet innenfor lengden av mentorprogrammet. Programmet avsluttes med gruppeutstilling i Cyan :galleri.
Forelesninger, kreative oppgaver, diskusjoner og bildekritikk vil være strukturen på møtene. Mentorprogrammet avsluttes med gruppeutstilling i Cyan :galleri hvor hver deltaker vise et utvalg av bilder fra sitt prosjekt. Vernissasjen vil skje i Februar 2016. Utstillingen henger en helg, men arenamøte påfølgende mandag, som er åpent for publikum, og utstillerne som vil, vil få mulighet til å presentere eget prosjekt.

Det blir gitt ulike kreative oppgaver underveis i programmet, og vi henter inspirasjon fra Julia Camerons’ populœre bok "The Artist Way ".

Du bør komme til mentorgruppen med en idé om et prosjekt. Det kan være et gammelt prosjekt du ønsker å ferdigstille, en ide du har hatt lenge men ikke satt ut i livet, eller et helt nytt prosjekt du vil utvikle gjennom programmet. Prosjektet kan vœre stort eller lite, sluttmålet kan vœre alt fra en ny portefolie, en utstilling, en bok.

Vi møtes en gang i måneden for forelesning og bilde kritikk. Foredraget vil bli skreddersydd til hver deltakers prosjektide, for å gi inspirasjon og veiledning for videre utvikling. Hver deltaker blir bedt om å ha med til bildekritikken et minimum av 10 nye bilder fra sitt pågående prosjekt til hver gruppe møtet.

I gjennom mentorprogrammet vil du få erfaring med å utvikle og ferdigstille et fotoprosjekt. Du vil lœre å gi og motta bildekritikk, velge ut bilder til presentasjon, delta på portfolie reviews, presentere prosjekt for publikum samt gjennomføring av utstilling. Mentorgruppen vil bidra til å oppdage, utvikle og finjustere hver deltakers kreative stemme.

MØTEDATOER:
16 Februar: 18:00 - 21:30
16 Mars: 18:00 - 21:30
13 April: 18:00 - 21:30
11 Mai: 18:00 - 21:30
21 September: 18:00 - 21:30
19 Oktober: 18:00 - 21:30
16 November: 18:00 - 21:30
7 Desember: 18:00 - 21:30

Med forbehold om endringer. Er det behov for endringer vil klassen bli informert om det i god tid I forveien.

JUNI/ JULI/ AUGUST: I denne perioden har vi ingen møter, og du jobber med prosjektet på egenhånd. Det foregår flere workshoper på SAGA disse månedene (NORDphotography’s workshop senter I Nord-Trøndelag), og som deltaker i mentorprogrammet vil du kunne delta på sommerworkshop til redusert pris (-25 % rabatt).

Siste mentormøte er 7 Desember 2015. På dette møtet vil vi starte forberedelse av utstilling. Utstillingen kurateres av Cyan :galleri og Elisabeth N Aanes fra NORDphotography. Deltakerne må regne med noe egeninnsats etter 7 desember i forbindelse med utstillingen.

Komplett workshopbeskrivelse, og alt av praktiske opplysninger finner du på vår nettside: The Mentor Program

Påmelding skjer til post@nordphotography.com eller direkte på vår nettside. Det er bindende påmelding.
Eli Lund -
Eli Lund

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu