Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Jens E. Haugen

Jens Haugen har vunnet priser som perler på snor de siste årene og har gjort seg bemerket som en av landets dyktigste og mest spennende reklamefotografer. Nå kommer han til Tromsø for å lære fotografer og fotointeresserte hvordan han jobber med fashion og reklamefoto fra start til mål. Workshopen arrangeres i Tromsø 13 – 15. september 2013.
PRESSEMELDING:

Gjennom en helg helg byr han på sine kunnskaper og erfaringer innen reklamefoto. Som deltaker får du anledning til å få innblikk i hvordan han arbeider – men ikke bare det – du får også se han i aksjon med modeller i studio og på location. For å gi et godt læringsutbytte blir det anledning for deltakerne å prøve seg på egen hånd i studio med modeller fra Ebeltoft Modeller.

Jens Haugen er anerkjent for sine kunnskaper innen bildebehandling og retusj. Han har en kunstnerisk stil som skiller han ut fra mengden. Som en del av workshopen vil han forklare hvordan han jobber med bildet helt fra idéutvikling og planlegging av opptaket fram til et ferdig bilde.

Workshopen er lagt opp slik at deltakerne kan følge samme arbeidsgang, fortettet i en intensiv workshophelg. Siste kursdag er satt av til undervisning og eget arbeid med Photoshop og det hele avsluttes med bildekritikk hvor deltakerne leverer bilder som er fotografert og redigert i løpet av workshopen.

Infografikk AS er sponsor for denne workshopen.

Mer informasjon og påmelding:
www.bjorn-joachimsen.com
©Jens E. Haugen -
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen - ©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen -
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen -
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen -
©Jens E. Haugen
©Jens E. Haugen -
©Jens E. Haugen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu