Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nordic Light Workshop Maraton 2012; Portrettfotografering med Bruno Ehrs

Hvor mange strenger har du å spille på? Stjernefotograf og fast fotograf for Det svenske Kongelige Hoff, Bruno Ehrs, er vant til å håndtere store oppgaver, og er sitt ansvar bevisst når han klargjør utstyret til sine oppdrag.
(pressemelding)

Nå kommer han til Nordic Light Workshop Maraton 2012 for å lære deltakerne å utfordre egne grenser når de fotograferer sine modeller. Hvordan få frem særpreg i bildene, og samtidig gjenspeile stil og karakter? Hvordan kan et bildes uttrykk planlegges og realiseres?

Sanselig portrettfotografering på musikalske ville veier
5-dagers workshop m/Bruno Ehrs

Bruno Ehrs, en av Sveriges mest kjente fotografer og Nordic Light gjest i 2011, skal veilede kursdeltagerne på denne workshopen som går over fem dager. Bruno Ehrs er en av de virkelig store klassikerne innenfor fotografi, og en perfeksjonist som utøver sitt håndverk til fingerspissene. Han fotograferer bredt innenfor områder som arkitektur, dokumentar, mat, reklame, kunst, industri, miljø, natur og landskap, og ikke minst, portrettering. Av flere reisemagasiner er han blitt kalt en reisefotograf av topp klasse. Kort fortalt, Ehrs behersker alle sjangre; og ikke minst, alle kundegrupper, deriblant de kongelige. De siste årene har han vært den svenske kongefamiliens trofaste fotograf.

Modellene til denne helt spesielle workshopen har vi hentet fra Kristiansund Sinfonietta, den profesjonelle musikerstaben ved Operaen i Kristiansund. 14 sporty musikere med sine elegante instrumenter tas med på location rundt om på Nordmøre, og her har du som fotograf sjansen til å få tatt de unike bildene som operaen selv vil bruke i markedsføringen. Bildene stilles ut under henholdsvis Operafestukene i Kristiansund i februar og festivalen i april neste år.

Tidspunkt: 26. – 30. september 2012, kl. 08.30-21.00
Kursholder: Bruno Ehrs
Pris: kr. 5.500,- (Morgenstund og alt kveldsprogram er inkludert i prisen)
Ta med: kamera, bærbar datamaskin med bilderedigeringsprogram, samt 20 stk av dine beste bilder

For mer informasjon:
SJEKK NORDIC LIGHTS HJEMMESIDER
Bruno Ehrs -
Bruno Ehrs
Bruno Ehrs -
Bruno Ehrs
Bruno Ehrs -
Bruno Ehrs
Bruno Ehrs -
Bruno Ehrs
Bruno Ehrs -
Bruno Ehrs

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu