Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Hvordan ta det riktig gode sommerbildet?

For deg som ønsker tips og inspirasjon til å ta bedre sommerbilder.
Med litt kjennskap til regler for utsnitt, farger, vinkler og annet kan du forbedre bildene dine flere hakk, ved å se eksempler og gjøre øvelser ift å justere lukker, blender og annet vil du få ytterligere forbedring og til slutt kan en ramme, litt tekst eller annet legges på bildene for å få den finishen du ønsker - og en helt ny glede ved å bruke kameraet ditt.

Dette er et kurs for nybegynnere eller de som tar bilder ofte, men gjerne vil lære mer for å få det beste ut av utstyret de har, samt få en del tips om hvordan man kan få bedre resultater. I løpet av de to kurskveldene vil du merke at kamerainnstillingene blir en støttefunksjon og ikke en hindring for å ta gode bilder!

Kurset passer uavhengig av hva slags kamera du bruker - digitalt eller analogt, pocket eller speilrefleks.

Målet er å gi en helhetsforståelse og at man kan ta i bruk kunnskapen fra begge kveldene umiddelbart.

Om kursholder
Marit Helgerud er en videregående hobbyfotograf med flere fotokurs bak seg - både som deltaker og som kursholder. Hun er en globetrotter med kamera som fast følgesvenn, men tar også mange bilder her hjemme - spesielt av barn.

Hennes største ønske for kurset er å gi inspirasjon og motivasjon ift å ta bedre bilder. Hun vil fokusere på motivet, men også forklare om ulike muligheter og innstillinger i kameraene og se litt på muligheter for redigering av bilder i ettertid.

Hun tror på mer lærdom gjennom aktiv deltakelse enn enveiskommunikasjon og ønsker å skape engasjement i gruppen blant annet ved at man kommenterer hverandres bilder og gjør litt hjemmelekser (i den grad man har tid til det).

Praktisk informasjon
Kurset går av stabelen onsdag 23. og 30. mai fra kl 18.00 til kl 21.00 og finner sted på Best Western Karl Johan Hotel, Karl Johans gate 33 i Oslo.

Kurset arrangeres av Inspiratour
Prisen for kurset er kr 1.990,- eks eventuelle måltider i løpet av kurstiden. Det tas forbehold om mindre endringer i programmet.

For mer informasjon, gå til http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=528

Velkommen til inspirerende kurskvelder med Marit Helgerud!
Marit Helgerud -
Marit Helgerud
Marit Helgerud -
Marit Helgerud
Marit Helgerud -
Marit Helgerud

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu