Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Lightroom 4, heldagskurs

Lightroom er et suverent program, men det er en del ting du bør tenke på når du bruker programmet. På kurset viser jeg deg hva du skal gjøre, og hva du absolutt ikke skal gjøre. Vi vil bruke mye tid på hvordan du skal få maksimalt ut av dine raw-filer, og hvordan du kan bruke Lightroom mer effektivt. Vi skal også gå igjennom de spennende nyhetene i Lightroom 4.
Kursdatoer:

Lørdag 31. mars
og
Mandag 30. april

09:00 Velkommen til kurs, presentasjon av kursleder og program.
09:15 Presentasjon av Lightroom 4. Hva er nytt?
09:30 Hvordan arbeider Lightroom, vi ser på cataloger og hvordan Lightroom sin database er bygd opp. Metadata presets, backup av databasen og hurtigkommandoer i Lightroom.
10:00 Vi må ha en plan! Mappestruktur og organisering av vårt bildearkiv. Det er her vi legger hele grunnlaget for en effektiv og rask arbeidsflyt.
11:00 Import og export av bilder, raskere arbeidsflyt ved hjelp av presets og stacking.
11:30 Lunsj
12:00 Develop, hvordan hente det beste ut av dine raw-filer, ta gjerne med egne bilder som du kan eksperimentere med. Hva er riktig eksponering? Ved å bruke histogrammet bak på kamera aktivt under fotograferingen vil du få det beste utgangspunktet for videre bildebehandling. Selektiv bildebehandling, fjerning av støv, avtonet gråfilter. I Lightroom er det mange muligheter, vi går igjennom hele prosessen fra valg av hvitpunkt og svartpunkt til oppskarping og fjerning av støv. Vi ser selvsagt p åde nye finessene i Lightroom 4 som gir bedre kontroll på bildebehandlingen.
14:00 LightNett, vi ser på web modulen i Lightroom og hvordan du får bildene ut på din hjemmeside.
14:20 Organisering og gjenfinning av bilder. Stikkord her er collections, smartcollections, stacking, samt bruk av flagg, rating og fargekoder.
14:45 Utskrift samt oppsumering av dagens program.
15:00 Avslutning

Pris: 1750,-

Påmelding
kai@villmarksbilder.com
Tlf: 90693535

http://villmarksbilder.no/kurs
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu