Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Avansert Photoshop med Ashley Cameron

Over to helger denne høsten arrangerer Bilder Nordic School of Photography workshop med Ashley Cameron i avanserte Photoshop-teknikker. Lær hvordan du lager kompositt-bilder med profesjonell kvalitet, fra fotografering til sluttprodukt.
Denne høsten inviterer vi til Photoshop-workshop med den engelske reklamefotografen Ashley Cameron. Cameron har i en årrekke vært i verdenstoppen med å skape bilder i Photoshop av verdener som ikke eksisterer. Ved bruk av kompositt-teknikker kan han spesialdesigne bilder etter kundens ønske. På kundelisten står blant annet Mercedes, British Airways, The Times og Yahoo.

I løpet av de to helgene i september og oktober vil du få en forståelse av hvordan du skal fotografere spesielt for kompositt-bilder, og du vil lære hvordan du skal sette elementene sammen i Photoshop i etterkant for å skape et vellykket kompositt-bilde. Du vil også lære å bruke en rekke forskjellige Photoshop-verktøy.

Workshopen er rettet mot deg som kan noe Photoshop fra før av, enten ved å ha gått det halvårige studieløpet på Bilder Nordic School of Photography, eller ved annen erfaring. Du bør ha en forståelse av kompositt, lagmasker og justeringslag for å få mest ut av workshopen.

Helg 1:
Den første helgen skal vi konsentere oss om fotograferingen, og vi skal lære å sette sammen kompositter med bildene vi har tatt. Ashley skal først demonstrere hvordan man fotograferer en modell i studio, med tanke på å plassere det inn i en bakgrunn. Her vil han ta for seg utfordringer i forhold til temaer som lyssetting, perspektiv og komposisjon. Deretter er det deltakernes tur til å fotografere. Deltakerne skal fotografere både modell og bakgrunn separat.
Vi avslutter helgen med å kombinere bildene vi har tatt til et kompositt-bilde. Her vil det bli gitt utfordringer i forhold til kombinering av bilder med glass og refleksjoner, og hvordan løse dette på mest troverdig måte.

Helg 2:
Vi starter helgen med en kort repetisjon fra helg 1 og jobber mer med refleksjoner i glass.
Lørdag vil det bli utdelt tre bilder, som skal kombineres til ett avansert kompositt-bilde. Her skal kursholder gå gjennom blandingsmoduser, liquify-funksjonen og lyssettingseffekter.
På søndag skal Ashley snakke om animering av bilder for web og gå gjennom forskjellige effekter. På ettermiddagen vil han gå gjennom deltakernes egne medbrakte kompositt-bilder og komme med tilbakemeldinger.

Velkommen til en intensiv og lærerik workshop!

Tid: 2. september kl. 17-21, 3-4. september kl. 10-18
30. september kl. 17-21, 1-2. oktober kl. 10-18

Sted: Bilder Nordic School of Photography

Utstyr: Skolen stiller med Mac og Photoshop, dersom du ikke har dette selv. Ta også med tegnebrett, dersom du har dette. Deltakere må ta med et eget kamera til fotograferingen, men kan bruke skolens studio. Det oppfordres til å ta med egne kompositt-bilder for gjennomgang den siste søndagen.

Pris: 5900,-

Klikk her for påmelding
Ashley Cameron -
Ashley Cameron
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu