Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Pål Hermansen på Turtagrø

Vi gjentar suksessen fra i fjor med fotoworkshop på Turtagrø i Jotunheimen 31.august -4. september 2011.
Deltakere på alle fotografiske nivåer ønskes velkommen, både de som liker å ta bilder av landskap og mennesker på tur – og de som vil bruke fotografi som et uttrykksmiddel innen helt andre motivområder. Hovedmålsetningen med kurset er at du skal lære å se dine omgivelser på en ny måte og åpne opp for din kreativitet. En viktig del av workshopen er personlig bevisstgjøring.
Frammøte er onsdag kveld 31/8. Prisen for kurset er kr. 3500,- Du melder deg på ved å betale inn et depositum på kr. 2000,- til kto 7114 11 92528. Restbeløpet innbetales senest ved kursstart. Mer informasjon finner du på www.palhermansen.com og www.turtagro.no. Velkommen!

”Workshopen var en flott opplevelse og ga virkelig inspirasjon til videreutvikling. Jeg synes du på en veldig fin måte klarte å inkludere oss ferskinger, spesielt med tanke på at mitt utgangspunkt var tilsvarende en person med høydeskrekk som melder seg på klatrekurs. Jeg satte stor pris på vinklingen mot verdier, natur, miljø og filosofi. Dette var noe som traff meg rett i hjertet og ga en flott aha-opplevelse i forhold til potensialet som ligger i fotografering.” May Kristin Bringedal, deltaker 2010.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu