Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Grunnkurs i fotografering 4., 6. og 11 april!

Grunnkurs i Kristiansand er en workshop/kurs som tar sikte på å lære deg kameraet ditt å kjenne. Kom deg bort fra Auto og forstå hvordan kameraet fungerer og hvordan du kan styre det!
Grunnkurs i fotogafering tar for seg det elementære innen fotografering. Mange har i dag fått seg speilreflekskamera med nesten ubegrensede muligheter, men sliter med å kontrollere resultatene. Kurset skal få deltakerne til å forstå hvorfor bildene blir som de blir, og hvilke justeringer som behøves for selv å forbedre resultatet. Kurset har fokus på deltakernes kamera. Det legges opp til at deltakerne skal være aktive og utføre oppgaver på egne kameraer fortløpende. Instruktøren hjelper med å finne knapper og innstillinger slik at du lærer kameraet ditt å kjenne!

Kurset går over tre ettermiddager og har som viktigste mål å lære deg å skape bedre bilder og å bli kjent med kameraet ditt!

På kurset kombinerer vi teori og praksis. «Learning by doing» er beste måten å lære på. Deltakerne vil få oppgaver fra dag til dag som vi kan diskutere i plenum på neste kursdag.

Det serveres frukt og mineralvann/kaffe/te alle dager.

Kurset holdes i Sørlandsparken. Begrenset antall plasser så her er det førstemann til mølla.

Kursavgift: 1500 kroner pr pers.

Bindende påmelding til thomas@heimdals.net eller tlf: 402 42 308

For mer informasjon se: www.heimdals.net
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu