Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Krogvold-elever med utstilling

ZEBRAfotografene er noen av Morten Krogvolds mest dedikerte elever. Nå er de klar med utstillingen "Begjær".
PRESSEMELDING:

”Alle” har hørt om Nerdrum-elevene – men Krogvold-elevene er minst like spennende!

ZEBRAfotografene er noen av Morten Krogvolds mest dedikerte elever. Fotografens inspirasjon, kunnskap og vår felles kjærlighet til fotografiet, binder oss tett sammen.

Gruppen ble startet for to år siden av noen deltagere på Krogvolds Vågå-workshop. Siden har den utvidet seg på nye workshops til de 14 som nå holder stor utstilling!
Vi hadde vår aller første utstilling i fjor – og som i år var det også da Morten Krogvold som holdt åpningstalen. Vi er stolte av at han er stolt av oss! Med seg på forrige utstilling hadde han med seg en garvet og anerkjent kunstkritiker, som blant annet uttalte at dette var noe av det beste han hadde sett på lenge, og at han ikke kunne tro at ingen av utstillerne levde av sin fotografering alene. - Og siden den gang er det flere av medlemmene som nå gjør nettopp det. Men hovedvekten er fortsatt brennende engasjerte og begavede amatører – som virkelig vil noe med bildene sine. Styrken ved å være en gruppe er å både inspirere, pushe og backe hverandre opp. Utstillingen vår på slutten av hvert år er fra nå av en viktig tradisjon for oss. En slags ”eksamen” i vår iver etter å skape de aller beste bildene vi kan slite ut av oss! For det koster å lage gode bilder. Både fokus, tid og engasjement. Fra bildet dukker opp som en ide i hodet, går gjennom hjertet, gjennomføres og produseres. Underveis har vi hatt Krogvold som mentor. Og han er nådeløs i sin kritikk. Heldigvis. Bare slik kan vi bli bedre. Og det er det vi vil.

– Og nå vil vi vise frem hvor gode vi har vært dette året – med det vanskelige og spennende tema BEGJÆR!

Tema er tolket på like mange måter som vi er fotografer. Noen har funnet begjæret hos de unge og vakre, andre hos de eldre og kanskje ennå vakrere – andre i mat! Bildene har tolkninger fra det lyse, frie og eventyraktige begjæret, til det mer rødglødende, nytende og pulserende - og helt ut til den ytterste og mørkeste konsekvens av begjæret. Det forbudte begjæret er også med…

La deg begeistre og/eller provosere med oss!
HenriettePlatou -
HenriettePlatou
Ellen Semb Hagen -
Ellen Semb Hagen
Trond Andersen -
Trond Andersen

Relaterte artikler Relaterte artikler:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu