Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Krogvold-studenter på Svaij

Førstkommende onsdag åpner 16 av Morten Krogvolds workshopstudenter utstilling på Galleri Svaij i Oslo. Morten Krogvold åpner utstillingen kl.1800.
16 av Morten Krogvolds workshopstudenter, som kaller seg selv for zebra-fotografene, stiller for første gang ut sine arbeider i en felles utstilling. Zebra ble etablert våren 2008, som en direkte følge av Morten Krogvolds workshop på Vågå i februar samme år. Gruppen har møttes jevnlig, og ønsker nå å vise frem en del av sine arbeider.

- Navnet Zebra kom til av flere grunner. Vi henviser til det å ha et godt øye, det å “se bra”. Det spiller også på kontraster, og det hentyder til det at mange av fotografene i gruppen liker å fotografere i svarthvitt, skriver Zebra-fotografene I en pressemelding.

Utstillingen viser stor variasjon, både i tema, uttrykk og presentasjonsform, og vil ifølge pressemeldingen gi en spennende visuell opplevelse for alle som kommer.

Fotografene: Anna von Sydow Brandrud, Anne Koppang, Bjørg Hexeberg Staveli, Christin Lund, Ellen Semb Hagen, Erik Gullerud, Espen Tranøy,
Henriette Platou, Hilde Carling, Kurt Jarnes, Lotta Koppang, Morten Krafft, Susanne Flender, Trine Sandvig Meinich, Tone Stormdal Beckman, Trond Johan Andersen.


Galleri Svaij
Haxthausensgate 3
0236 Oslo

Åpningstider:
hverdager 15-20
lørdag 10-18
søndag 12-18.
Trine Sandvig Meinich -
Trine Sandvig Meinich
Christin Lund -
Christin Lund

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu