Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i portrettfoto med en av norges beste portrett fotografer

Lær hemmeligheten og kunsten med å ta gode portretter. Kursholder Fotograf Paul Bernhard lærer deg teknikkene og hvordan du får tatt de gode portrettene.
Fotograf Paul Bernhard er en anerkjent og prisbelønnet portrettfotograf i Norge og internasjonalt. Han gikk i lære hos fotograf Johann Jørgen Bruhn og har drevet eget studio og galleri i Bergen i 10 år. Etter problem med ryggen måtte han si opp sitt studio og er i dag student på universitet. Fotograferingen fortsetter han med i Ok foto sitt fotostudio på Danmarksplass. Les mer om Fotograf Paul Bernhard på www.paulbernhard.com

I samarbeid med Ok foto skal han holde kurs i portrett fotografering og dele av sin kunnskap med dere. Kurset gir innføring i utstyr, lyssetting av modell, oppsett av modell og mye mer. Kurset går 2 torsdager med Paul Bernhard, i tillegg er studio åpent lørdag formiddag til egen trening og oppgaveløsning. Ole Henrik Kongsvik er til stede og hjelper og tilrettelegger. Som vanlig er det få deltakere(maks 6) på kurset og personlig veiledning. Etter kurset kan du leie fotostudio på egen hånd, leien inkludert hjelp og veiledning.

Pris pr deltaker er 2000kr.

Første kurs holdes:

Torsdag 30 september kl 18-21, lørdag 2 oktober kl 09-12, torsdag 7 oktober kl 18-21;
Flere kurs vil bli satt opp senere.

Meld deg på med epost til olehenrik@okfoto.no eller via hjemmeside www.okfoto.no.

Velkommen til et veldig spennende og lærerikt kurs.

Mvh
Ole Henrik Kongsvik og Paul Bernhard
Paul Bernhard -
Paul Bernhard

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu