Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Torkil Færø under fotofestivalen i Perpignan

Fotografen Torkil Færø loser deg gjennom festivalen under en 4-dagers intens workshop med dokumentarfoto i fokus. Vi har lagt opp til at du skal få med deg både festivalens høydepunkter og samtidig selv fotografere og utvikle ditt eget fotografi gjennom workshopen.

Om festivalen:
Dette er verdens fremste festival for dokumentar og reportasjefotografi. og Inspiratour har lagt sin workshop til den profesjonelle uken som også sammenfaller med åpningsuken. Perpignan syder av liv disse dagene, og som deltager får du en unik anledning til å oppleve flere av verdens fremste fotografer både på utstillinger og under stemningsfulle kveldsarrangement.

Om kursholder:
Torkil Færø kan kalles både frilans lege og fotograf. Som fotograf er det nærliggende å karakterisere ham som klassisk dokumentarfotograf med en klar humanistisk vinkling. Færø omtaler både kameraet og stetoskopet som døråpnere til ellers lukkede rom. Jobben som lege lar ham få møte mennesker i hele spennet fra før fødsel til etter døden, ytterpunkter i en hverdagsdramatikk som opptar fotografen Færø like mye som legen Færø.

Om workshopen:
Færø vil gjennom kurset ha fokus på HVA og HVORDAN du bør fotografere og ikke minst HVORFOR og for HVEM. Han ønsker å legge fokus på det å gjenkjenne dine egne styrker og svakheter og legge vekt på dette i både motivvalg og måten du fotograferer på. Gjennom at deltagerne viser hverandres bilder lærer du også mye av de andres prosesser. Færøs rolle er å vise veien til ditt eget uttrykk og ståsted innen fotografiet, uansett nivå. Målet er at du skal komme hjem med en ny kunnkap om fotografi, mange gode bilder, samt gode minner fra møter med andre fotografer.

Det er absolutt ikke nødvendig med store forkunnskaper i fotografering for å melde seg på. Det eneste kriteriet for å være med er at du har glede å fotografere og et ønske om å utvikle ditt fotografi videre. Det å fotografere trenger nemlig ikke bare være en hobby, men kan være en måte å møte og oppleve livet på.

Se mer på linken:
http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=315

For påmelding, ta kontakt med Inspiratour: Tlf: 40001982 eller mail: post@inspiratour.com
Torkil Færø - Telma, Meløya, 2008
Telma, Meløya, 2008
Torkil Færø
Torkil Færø - Torbjørn, Eggedal, 2009
Torbjørn, Eggedal, 2009
Torkil Færø
Torkil Færø - Telma, Kefalonia, Hellas, 2009
Telma, Kefalonia, Hellas, 2009
Torkil Færø
Torkil Færø - Torjørn, Kefalonia, Hellas, 2009
Torjørn, Kefalonia, Hellas, 2009
Torkil Færø
Torkil Færø - Telma, Meløya 2009
Telma, Meløya 2009
Torkil Færø

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu