Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Jazzfoto workshop

Under ledelse av fotograf Arve Kjersheim m.fl. får du sjansen til å prøve deg under årets Molde Jazz festival.
Jazzfoto workshop 18- 21 juli

Workshopen arrangeres i idylliske naturomgivelser på Skaret like utenfor Molde. På kveldene og ut i de sene nattetimer har du imidlertid frikort for å fotografere på festivalen.

Du får muligheten til å stille bilder til disposisjon for bruk i festivalavisen Fire Flate samt Jazz nytt sine nettsider. I tillegg ønsker vi å lage en dag til dag utstilling av noen av bildene. Molde Jazzfestival ønsker muligheten til å innlemme bilder i sitt arkiv.

Workshopen ledes av fotograf Arve Kjersheim og øvrige foredragsholdere er Jazznyttredaktør Jan Granlie, fotograf vidar Ruud og Fire Flateredaktør Ann Iren Ødeby. Teknisk ansvarlig er Per Ø Pettersen.

Det stilles ingen absolutte krav til utstyr for å delta men digitalt speilrefleks og teleobjektiv er nok en fordel. Du medbringer egen bærbar mac/Pc hvis du har, samt 3-5 bilder (ikke nødvendigvis konsertopptak) som du selv er fornøyd med, eller lurer på hvorfor ble som de ble....

Kursvagiften er på kr 3500.-
Og innkluderer i tillegg til 3 dagers frikort, festmiddag og to retters varm lunsj, samt kaffe og te. Overnatting på Skaret turistsenter koster kr 795,- for enkeltrom og 995,- i dobbeltrom. Det er meget begrenset anntall deltagere og prinsippet om først til mølla gjelder. Påmelding er bindene.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Trym S.
Høres spennende ut, hvor melder man seg på?
29.6.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu