Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Rovfuglworkshop

Opplev og fotografer ville rovfugler i Trøndelag
Bli med på spennende rovfuglworkshop i Flatanger 5-8 mars 2011. Her vil du få gode muligheter til å fotografere kongeørn, havørn og hønsehauk, i tillegg til fagkyndig veiledning og sosialt samvær med andre fotointeresserte. Dette er tredje gang Naturfokus arrangerer workshop i Flatanger, og vi håper på like bra uttelling som ved tidligere anledninger.

Denne workshopen er spisset mot portrett og action-fotografering av ville rovfugler. Vi har valgt å legge denne workshopen til begynnelsen av mars for å få med både fotografering fra kamuflasjehyttene i tillegg til havørnfotografering fra båt. Lyset på denne tiden av året er ofte interessant, og vi håper på mange spennende situasjoner. Mange internasjonale naturfotografer har fått noen av sine beste blinkskudd i Flatanger, og vi har stor tro på at også deltagerne skal få mye å glede seg over i løpet av 3 hele dager med rovfuglfotografering.

Les mer om workshopen her: http://naturfokus.info/wordpress/2010/05/20/workshop-flat...nger-2011/

Alle kursdeltagerne får læreboka i Digital Naturfotografering: http://naturfokus.info/wordpress/products/books/naturfoto/

Velkommen på workshop!!
Ole Jørgen Liodden -
Ole Jørgen Liodden

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu