Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Lois Greenfield-workshop i Norge

Etter fjorårets suksess kan vi ikke annet enn å organisere et nytt kurs med verdens ledende dansefotograf Lois Greenfield. To nye og eksklusive kurs står på programmet, og vi gleder oss til magien som skjer når ei gruppe med kreative fotografer kommer sammen med våre dansere for å skape topp- kvalitet bilder!
Kviknes hotell i Balestrand og is- kulissene på Nigardsbreen i Luster kommune vil igjen være utgangspunktet til to unike og lærerike fotokurs med Lois Greenfield.

Kursene er såkalte ”hands-on” kurs, og vil være lagt opp til de mer seriøse fotografene som har lyst å ta et steg videre i sin karriere.
Du vil få tilgang til det mest avanserte utstyret som er tilgjengelig, samtidig som du vil lære hvordan å tilpasse teknikkene til det utstyret du vanligvis har tilgang til.
Du kan forvente å reise fra kurset med bilder og kunnskap som overgår dine forventninger.

I tillegg til det intensive kurset vil det som i fjor være inkludert ekstra aktiviteter på kveldstiden. En helikopter sightseeing fra hotellets hage, og en charter cruise rundt i fjordene rundt hotellet vil være tilgjengelig til våre deltakere. Slik forsikrer vi oss om en avslappa og inspirerende atmosfære, og en best mulig opplevelse for våre deltakere.

Første kurset vil være et 2 dagers studiokurs på Kviknes Hotell. Dette kurset er satt til den 12e og 13e August. Prisen for dette kurset er satt til nok 9.500,-

Andre kurset vil være et 3 dagers kurs med to dager i studio på Kviknes Hotell, og en ekstra dag der vi tar studioet med oss ut til Nigardsbreen. Prisen for dette kurset er satt til nok 13.200,-


Film-innslag om kurset i fjor fra dagsrevyen


Ta kontakt med organisatoren Thomas Morel på tm.studios@hotmail.com, om du ønsker mer informasjon. Vi kan hjelpe deg å finne overnattinger i Balestrand til en veldig gunstig pris.
 - Lois Greenfield
Lois Greenfield
Kristin Oxholm - et av bildene tatt av våre deltakere i fjor
et av bildene tatt av våre deltakere i fjor
Kristin Oxholm
Jan Petter Lehne - et av studiobildene tatt av våre deltakere i fjor
et av studiobildene tatt av våre deltakere i fjor
Jan Petter Lehne
Kristin Oxholm - Studio oppsettet ved Nigardsbreen i fjor
Studio oppsettet ved Nigardsbreen i fjor
Kristin Oxholm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu