Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Grunnkurs i Photoshop

I dette kurset så har vi som mål til å gi deg et godt grunnlag så du kan redigere dine bilder i Photoshop på en bra og riktig måte. Kurset er egnet på nybegynnere og personer som aldri har brukt Photoshop før.
Grunnkurs i Photoshop med Glenn Karlsen

Arrangør: www.morsacameratene.no
Kursholder: Glenn Karlsen | www.glennkarlsen.com
Dato og tid: 20. mars kl. 09:00 til 17:00
Sted: Verket Skole, Moss. Kart: http://kart.gulesider.no/m/ppneX
Pris: 490,- Prisen inkluderer lunch, kaffe og drikke under kurset.

I dette kurset så har vi som mål til å gi deg et godt grunnlag så du kan redigere dine bilder i Photoshop på en bra og riktig måte. Kurset er egnet på nybegynnere og personer som aldri har brukt Photoshop før.

Påmelding: Kurset har begrenset antall plasser, og vi reserverer oss retten til å avlyse om det blir under 8 påmeldte. For påmelding send mail til morten@morsacameratene.no
Faktura vil bli sendt på mail etter påmelding er mottatt.

Utstyr:
Kursdeltagere må ha med seg bærbar PC eller MAC med Photoshop CS3 eller CS4.
Kursholder bruker Photoshop CS4.
Om du ikke har programmet så har du mulighet å laste ned en gratis 30 dagers prøve fra Adobe sine hjemmesider www.adobe.no

Vi går igjennom:

Adobe Bridge
Bridge er et program som lar deg holde oversikten over bildefilene dine. I Bridge så kan du sortere, endre navn på filer, opprette mapper, se på bildene dine som previews, slideshows osv.
Bridge følger med Photoshop som standard.

Menyer og verktøy
Det er mange menyer og verktøy i Photoshop. I dette kurset så fokuserer vi på de mest brukte menyene og verktøyene som er viktig å kunne for å redigere bilder på en bra måte.

Retusjering
Vi lærer enkel retusjering som fjerne kviser, rynker og røde øyne. Samme funksjoner kan brukes til f.eks fjerne fly og fugler som er i himmelen på bilder, støvkorn fra linse, fjerne og legge til elementer osv.

Justeringslag og masker
Med justeringslag så kan vi gjøre bilder lysere, mørkere, endre farger, endre konstraster osv uten å gjøre det direkte på det originale bildet.
Ved å bruke masker på justeringslagene så kan man “tegne” inn endringer som er gjort i justeringslagene akkurat der man ønsker endringer utført på bildene. F.eks kun endre farge på øynene til en person.

Diverse
Til slutt så kan kursdeltagere komme med spørsmål hvis man lurer på noe.
Kursleder går igjennom hvordan ta backup av bildefiler, og litt om hva slags utstyr som egner seg til bruk sammen med Photoshop osv
Glenn Karlsen - Grunnkurs i Photoshop
Grunnkurs i Photoshop
Glenn Karlsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu