Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

2 dagers kurs i Adobe Lightroom

Ta kontroll over bildearkivet ditt og bilderedigeringen din med Adobe Lightroom
Vi gjentar suksessen med 2-dagers kurs i Adobe Lightroom 2. Lørdag 30/1 setter vi av HELE dagen til arkiv-modulen (Library). Søndag 31/1 vier vi derimot dagen til behandling av bilder, samt utskrift, slideshow og web-gallerier. På disse kursene får du derfor gode muligheter til å lære deg arbeidsrutiner og "få det inn i fingrene", og hver deltager tar med sin bærbare PC (Windows eller Mac). Du velger selv om du vil ha bare en av dagene eller begge.

NB: Vi gir deg nå også mulighet til å bestille 30 min En-til-En konsultasjon med kursleder for å "rydde" opp i mappestruktur etc. Dette er et tilbud som de fleste kanskje ikke har behov for, så er det nå mulig.

Kursbeskrivelse
I dette kurset går vi i gjennom muligheter med Lightroom for rask arbeidsflyt, systematisering og behandling av raw-filer (og jpg-filer). Lightroom 2 er et program som er skreddersydd for fotografer, og gir deg de nødvendige funksjonene og mulighetene du trenger for effektiv håndtering og bearbeiding av bilder. Bli med på kurset og få mer ut av tiden din og raw-filene dine!

Det kommer også til å bli en orientering om hvilke nye funksjoner som dukker opp i Lightroom 3.0.

Les mer om kurset her: http://www.naturfokus.info/index.php?option=com_content&a...;Itemid=73

Kursleder: Ole Jørgen Liodden

Velkommen på fotokurs
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu