Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs og fotoworkshop i Trondheim!

Helgen 19. og 20. mars holder vi vårt populære fotokurs "Hvordan ta bedre bilder" og den etterspurte fotoworkshopen "Gode bilder i praksis" i Trondheim. Bli med og bli god!
Dag 1 - fredag 19. mars holder vi fotokurset "Hvordan ta bedre bilder". Et lærerikt og inspirerende fotokurs der vi snakker mye om hva som gjør et godt bilde, om det å lære seg å se og å komponere gode bilder. I tillegg setter vi dette i sammenheng med hvilken teknikk og hvilke funksjoner man bør beherske på et kamera. Vi går gjennom bl.a. lys, lysmåling, blender og lukker, og de funksjonene som faktisk er med på å påvirke hvordan bildene blir. Det finnes utrolig mye funksjoner på dagens kameraer, men vi fokuserer på den teknikken som er viktig å kunne for å få til de bildene vi ønsker.

Dag 2 - lørdag 20. mars holder vi fotoworkshopen "Gode bilder i praksis".
Dette er del 2 av fotokurset, og det bygger videre på tingene vi snakket
om der. Her får du en hel lørdag fullspekket med nyttig teori, praksis og
fotografering, og dette er en veldig spennende, lærerik og inspirerende
dag. På denne workshopen snakker vi også litt mer om komposisjon, men det
er i hovedsak en praktisk rettet workshop der deltagerne selv også skal ta masse bilder. Vi går gjennom de teknikkene vi snakket om på fotokurset i praksis, og skal få denne teknikken til å sitte i fingrene. I tillegg går vi gjennom og kommenterer deltagernes bilder, og snakker om muligheter og alternative løsninger på disse bildene. Og så avslutter vi dagen med en spennende seanse om temaet lys.

Pris kr 2.150,- pr person for begge dagene inkludert kurskompendier. Bindende påmelding. Påmelding gjøres på mail til images[alfakroell]beyondtheice.no

Som kursholdere og fotografer har Eivind Røhne og Stian Schioldborg holdt en rekke fotokurs både for private og næringslivet. Tidligere kursdeltagere har gitt tilbakemeldinger på at kurset er morsomt, lærerikt, engasjerende og inspirerende!

Mer praktisk info blir gitt i forkant av kurset. Komplett informasjon finner du på disse to infoflyerne, en for hver av kursdagene.

http://www.beyondtheice.no/download/Fotokurs_Trondheim_ma...s_2010.pdf
http://www.beyondtheice.no/download/Fotoworkshop_Trondhei...s_2010.pdf

Fotograf Eivind Røhne
Tlf: 9065 8290
Epost: images[alfakroell]beyondtheice.no
Internett: http://www.beyondtheice.no
Blogg: http://fotografeivindrohne.blogspot.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu