Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i digital fotografering på Venabu fjellhotell

Lær å ta gode vinterbilder! På Venabu fjellhotell har vi hatt gleden av å arrangere en rekke kurs i digital fotografering med deltakere fra hele landet siden 2002. Kursene foregår intensivt over en helg med grundig gjennomgang av kameraets funksjoner og praktisk fotografering ute i fjellet.
Grunnkurs 29 - 31. januar.
Bli fortrolig med ditt digitale kamera. Kurset er særlig beregnet på de som ofte tar bilder med automatisk innstilling, og som ønsker å utnytte flere av kameraets muligheter med bl.a. manuelle innstillinger. Hvit snø og det blå lyset i fjellet er spennende utfordringer. Vi ser på teknikk og fototeori, bildekomposisjon og valg av utstyr, samt lærer tips og triks for å få mest ut av motivene. Det blir også gjennomgang av etterbehandling av digitale bilder i Photoshop Elements. Gjennom oppgaver som skal løses ute på (ski-)tur i fjellet, får du mulighet for personlig oppfølgning og hjelp i praktisk bruk av innstillinger. Vi legger stor vekt på høy sosial trivselsfaktor!
Som kursdeltager får du øvelse i å se motiv og lærer å ta bilder på en bevisst måte. Bilder vises på storskjerm og kursleder gir konstruktiv og lærerik tilbakemelding. Deltakerne vil bli fortrolige med eget kamera og kunne utnytte de mange mulighetene som et moderne digitalkamera byr på.

Kursleder er fotograf Olav Erik Storm, som arbeider som reklamefotograf og holder kurs blant annet i Oslo og på Venabu. Olav har utarbeidet et godt kursmateriell og er en inspirerende kursleder. Normalt er det inntil 12 deltagere på hvert kurs slik at den enkelte kan få individuell veiledning. Vi er ute og fotograferer i all slags vær så ta med klær og utstyr for årstiden. Vi har noen digitale speilrefleks kameraer til leie for kr 250,-. Ta med egen laptop eller lei PC på hotellet for kr 400,-. Venabu fjellhotell som har 56 rom, ligger sør for Rondane ved riksveg 27, midtveis mellom Oslo og Trondheim. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss kan avtale henting på Ringebu stasjon, kr 150,- pr person en veg.
Les mer om januarkurset i ZINE Travel Magasin – linken finner du på Venabus nettside!
Pris kr 3600,- inkludert opphold og alle måltider fra fredag kveld til og med lunsj søndag.
Velkommen til fjells og til hyggelig samvær med andre fotoentusiaster!
Du finner mer informasjon og bilder fra tidligere kurs på nettsiden; www.venabu.no

Hilsen fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Lars V. Tvete

E-post: olav.storm@getmail.no og lars@venabu.no

Venabu fjellhotell, 2632-Venabygd. Tlf 61 29 32 00 E-post: venabu@venabu.no
Ved bestilling innbetales et depositum på kr 500,- pr deltaker til konto 2100.05.00116.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu